dissabte, 18 d’abril del 2009

A la Fira Literària de Jesús, també Som de la Mercè


Avui, 18 d' abril, s'ha inaugurat la III Edició de la Fira Literària "Joan Cid i Mulet" de Jesús, a càrrec de Manolo Pérez Bonfill. Entre els molts autors que s'hi poden trobar a les diferents parades que els llibreters exposen a La Pèrgola, hem trobat una companya nostra: Rosa Sànchez.

Rosa presenta en aquesta Fira la seva obra "Remeiets". No us en avanço cap pista, però sí que us dic que el proper 22 d'abril a les 19:30 Rosa farà una nova presentació a la biblioteca popular de Tortosa, Marcel·lí Domingo. Així que si voleu, podreu descobrir què s'hi amaga darrera aquests "Remeiets", o bé demà mateix a Jesús, o bé dimecres a la biblioteca.



4 comentaris:

José Manuel ha dit...

Pos des de que vau presentar en societat lo 29 de novembre la Rosa Sànchez, tinc com un "dejà-vu" de que me sona però no sé exactament de què, me penso que mai l'he tingut de mestra...vatros sabeu més.

neus ha dit...

de mestra no, va fer una xerrada sobre poesia quan natros érem menuts, per això lo del dia 29 de novembre, també és exalumna del cole de la Mercè.
Per una d'aquestes casualitats de la vida resulta que sóc mig de família perquè és tia del meu home, i dissabte passejant per Jesus ens la vam trobar en una paradeta signant llibres i vaig pensar que és mereixia sortir al bloc.

Cinta March Pallarés ha dit...

Enhorabona a la Rosa Sanchez per aquest nou llibre. Una abraçada.

Anònim ha dit...

"Cheeee, ara si, qui ta vist i qui et veu, recolló, recolló", el esforç de tota la teva vida es veu recompensat cuant tens cumplides mes de "uit" decades d,aniversaris, ara ningú t,estorba ni et molesta, ni tan sols la mascota, cap compromis, tens salut, estás contenta, sense penuries economiques, molt bé, mes ben dit molt requetebé, jó que m,alegre de puguer contemplar.ho, les instantanees fan honor a la realitat, contenta, joiosa, molt profesional, si senyora, signan ejemplars, gaudint de la teva popularitat ben guanyada, lo dit al començament "ché qui ta vists i qui et veu" l,unic que puc dir es
¡¡¡¡¡LLARGA VIDA¡¡¡¡¡ i jó que o pugar vorer també, encara que tot es mentira.