dijous, 23 d’abril de 2009

Dos fotografies de gran valor

Joan Otero ens ha fet arribar dos documents gràfics de gran valor. El Joan ja havia localitzat altres fotografies històriques de la Mercè i la seva publicació en aquest racó d'Internet havia ajudat a poder datar-les, gràcies a la col·laboració de diversos membres d'aquesta comunitat digital. Reproduim aquí les imatges i el prec del Joan per poder identificar persones que hi apareixen.M'han arribat a mans aquestes fotos d'alumnes del Col.legi de la Mercè.Una és de 1911 i són tots nens. La qualitat no és molt bona, però penso que l'història mereix un lloc al bloc.L'altra no té data, però podriem apuntar cap els anys 1920 -1930. Aquesta és més bona pel que fa a qualitat i m'agradaria que algú pogués reconèixer a pares o iaios.

A la vostra disposició.

Joan Otero Roselló

3 comentaris:

Cinta March. Presidenta Plataforma Exalumnes. ha dit...

Gràcies Joan Otero per aquesta inestimable col·laboració. Ara ens toca als que visitem el bloc mostrar les fotos a pares, avis i veïns per tal de poder recuperar part de la memòria històrica del nostre col·legi, de la nostra ciutat i de la nostra vida.

Anònim ha dit...

És un plaer i a la vegada una satisfacció poder mostrar retalls de la història que es podrien haver quedat en un calaix o qui saps si esgarrats en una papelera.

Joan Otero

José Manuel ha dit...

Qualsevol coneix a n'estos pimpollos cent anys después!!!