dimarts, 10 de febrer del 2009

LES XAPES DE LA MERCÈ

Recordeu la publicació del dia 3 de gener “Per lluir l’orgull de ser de la Mercè”, doncs bé, aquest cap de setmana aprofitant la trobada de blocaires Toni ens ha fet arribar les xapes.

N’hi ha de menudes a 1 euro i grans a 2 euros. El disseny de la xapa inclou elements de l’emblema de l’escola. El cert és que tothom ha tingut a les mans una xapa en algun moment de la seva vida, és una moda que mai s’esfuma, aquesta xapa és la nostra, m’ha fet molta il·lusió.

Les podeu comprar a partir d’aquest dijous dia 12 de febrer a la coop. Gràfica Dertosense C/ Cervantes, 21 de Tortosa, tal com va confirmar aquí al bloc Fito Font exalumne i gerent de l’empresa.

L’escola podria tenir-ne per si algú en demana, Àngel ja diràs.

Algun exalumne que tingui un comerç obert s’hi apunta?

Jo també en tindré de xapes, per la qual si algú està interessat i és de Ferreries que ho digui per aquí al bloc i quedem, ho dic per als companys que el centre de Tortosa els suposi un inconvenient (temps, aparcament...etc.)

Tant prompte com tinguem un altre punt de venda anirem informant.

Aquí queda aquest petit resum, Cinta no et volia xafar però tenia ànsia de publicar sobre les xapes, hi ha gent que les demana. Aquesta informació també la penjaré al grup del facebook.

14 comentaris:

ceiplamerce ha dit...

Al web del Centre ja està en portada la identificació!!

Susanna Ferreres ha dit...

Jo estic fent contactes en exalumnes que tenen comerços a Tortosa. En pricipi ja compto amb dos. Quan ho tinguem en marxa proposo que fiquem una llista amb els punt de venda.

Toni Gallardo ha dit...

Si voleu que faci algun cartell, ja direu.

neus ha dit...

Toni ens anirà molt bé si pots fer tu el cartell, gràcies.

Ara vaig al web del centre, a veure que passa perquè aquest comentari del ceip no l'entenc

neus ha dit...

ara si que estic al cas de la identificació, Àngel al grup Som de La Mercè has estat més explícit je je je, vaig d'aquí cap allà.

Toni Gallardo ha dit...

Neus, la meva germana em va preguntar per la venda de xapes. Ella no té botiga, però sembla que volia col·laborar d'alguna forma. Tu que potser la veus més que jo, pots parlar-hi?

neus ha dit...

Justina avui et truco i te'n passo unes quantes.

Rafel ha dit...

Jo ha falta de una en tinc dos, la gran i la petita, crec que es mes portadora la petita, però en un moment donat nes podem ficar la gran.

neus ha dit...

la gran queda molt bé enganxada a la bossa, Rafel no en portes de mariconera?
On està la "salsa rosa" de la Tere Arcos!!!

José Manuel ha dit...

Me sembla que Justina n'hi ha passat un parell a ma germana al cole on portem els crios (el Temple), que al seu torn li ha de donar a la meua dòna avui...quins follons, als quoranta (bé, jo encara no, je je je)

justina ha dit...

Jose Manuel, li he passat a la teva germana les xapetes, i des passada he enganxat a Rafel (no s'escaparà ningú jeje)

justina ha dit...

Per cert, Jose Manuel sobre lo dels quaranta, comença a preparar-te, que n'em de fer alguna de grosa

Cinta March Pallarés ha dit...

Jo també n'estic venent. Funciona molt bé el tema de 2 xapes per 3 €. Tothom ha de tenir les dues mides.

Unai ha dit...

Hola com va per aqui?dons mire-ho jo porta la xapa grant a la meva bossa,perq aqui una va fer tard per anar a l'escola però bé aqui sóc,fent alló de més val tard q mai,bé a lo q anavem,q heu de comprar les xapes q la petita jo la porto a la jaqueta i així ho ha de fer tothom,ahhhh i aveure si s'organitxa alguna cosa dels 40 ,he trovat a colla avui a mig cami(dijous jarder)i m'han demanat q faigue un crit a organitzar-ho,(aixó va per Maria Jesus Colome),i un altra cosa ja esta bé aquestos rezagats q no s'atreveixen,-o no els deixen a casa.....-que s'angaxin al tema reunó de ex de la Merçé.