dimarts, 10 de febrer de 2009

Alguns lleus retocs al bloc

El bloc ja estava bé, que consti. Però portem gairebé un any sense fer-li ni el més mínim retoc a la seva imatge exterior ni a la seva configuració general. Avui li fem un petit canvi. No és res de l'altre dijous: simplement tirem d'una altra de les plantilles que gentilment ens ofereix Blogger. No cal, per tant, explaiar-se gaire en consideracions de legibilitat ni cap altre factor d'ordre tècnic, tot i que és evident que aquesta plantilla sembla més clara i legible.

Aprofitem l'avinentesa per adequar la capçalera als petits canvis que ha anat fet la comunitat de la Mercè en els darrers temps. No deixem de ser el bloc dels exalumnes, però en la mesura que això és una comunitat més àmplia que l'original per les moltes coses que han passat en el darrer any, hem pensat que ja tocava que aquest racó d'Internet portés el nom que li hem acabat donant a la pròpia comunitat. És a dir, Som de la Mercè.

L'adreça del bloc continua sent la mateixa. Canviar-la sí que comportaria algunes complicacions, salvables, això sí, però tampoc paga la pena.

Esperem que aquestes petites modificacions, que no afecten a l'essència de la cosa (si de cas, l'aprofundeixen per fer-la més visbile), siguin del gust de tothom.

3 comentaris:

ceiplamerce.tortosa ha dit...

Molt bé, Toni. Sempre convé anar fent actualitzacions, a part d'eixamplar més la identificació.

José Manuel ha dit...

Si, los canvis a vegades dónen nova espenta. Ja va bé.

Cinta March. Presidenta Plataforma Exalumnes. ha dit...

Perfecte Toni. Lo de canviar el nom em sembla genial. Dóna més senyal d'identitat i pertanyença al grup. Gràcies per la teva dedicació.