dilluns, 9 de febrer de 2009

Reunió de la Plataforma amb la direcció.

El dia 12.12.08 a les 15.00 hores ens vam reunir amb la direcció del col·legi per tancar l'any 2008. La reunió es va celebrar a la sala de professors i hi vam assitir com a representants de la Plataforma d'Exalumnes Neus Jové Edo, tressorera, i jo mateixa, havent consensuat els temes a parlar amb Toni Gallardo Favá que per motius d'agenda no va poder assistir. Per part de l'equip directiu Àngel Ismael Hierro, director, Glòria Biosca Alabart, secretària i Aurelia Subirats Martí, cap d'estudis.

El motiu de la trobada va ser fer una valoració del 160è aniversari i tractar els temes pendents. Tot això amb l'objectiu principal de continuar col·laborant Plataforma d'Exalumnes-col·legi.

Del resum de la reunió se'n desprenen els següents punts:

1. Marcar un calendari al 2009 i 2010 per acabar amb els projectes endagats pel 160è aniversari que encara no s'han materialitzat. Projectes pendents: publicació d'un llibre i exposició fotogràfica.

2. Paral·lelament, al bloc, s'ha despertat una iniciativa popular per plasmar el quadre del Guernika a les parets de l'edifici del col·legi actual. (Tal i com ja es va fer en el seu dia en una paret exterior de l'edifici del carrer Montcada).

Aquesta iniciativa va ser valorada a la reunió arribant a l'acord de que la direcció ofereix una part de la paret exterior del col·legi que linda amb la Delegació d'Ensenyament per ubicar-hi el quadre. La Plataforma d'Exalumnes coordinarà el procés d'elaboració sempre i quan hi hagi exalumnes que agafin el compromís de realitzar aquesta activitat.

Per tot l'exposat anteriorment, totes aquelles persones interessades en col·laborar perquè el Guernika sigui una realitat que es posin en contacte amb un representant de l'equip directiu de la Plataforma d'exalumnes al més aviat possible.

3. La direcció del col·legi pren el compromís d'anar informant al bloc de les iniciatives que es duen a terme a l'escola per tal que tot el col·lectiu d'exalumnes estigui al corrent de les activitats actuals que realitza el nostre Centre. L'objectiu principal és que hi hagi un vincle real entre l'escola i els exalumnes. També perquè el bloc continui com a nexe d'unió i vincle viu.

4. Vam comentar la possibilitat d'obtenir la Medalla d'or de la Ciutat per al Centre. En aquell moment el procés seguia el seu tràmit. Avui ja podem confirmar aquesta gran notícia. Des de la Plataforma d'Exalumnes felicitem a tots els membres de l'equip directiu i de l'escola així com també a tots els exalumnes per ajudar a aconseguir un mèrit que és de tots. Escola vol dir col·lectiu i el col·lectiu el formen les persones. Enhorabona i gràcies a totes i a tots!.

5. Al mateix temps vam felicitar la direcció del centre pels guardons obtinguts al mes de desembre 2008:

5.1. Pel distintiu atorgat per la Generalitat de Catalunya com a escola verda.

5.2. Pel premi de qualitat ebrenca 2008 que atorga l'Associació d'amics i amigues de l'Ebre amb menció d'honor en reconeixement al compromís manifest per la feina ben feta i pel territori.

6. Estem a l'espera de la resolució de la Generalitat de Catalunya sobre l'atorgament de la Creu de Sant Jordi per al Centre.

7. Es va acordar marcar una diada anual de celebració de l'aniversari el dissabte més proper al dia 7 de juny. L'objectiu serà trobar-nos i gaudir d'un esdeveniment cultural comú.

8. Tant la Plataforma d'Exalumnes com la direcció del Centre vam manifestar la satisfacció expressa per donar les gràcies a Toni Gallardo Favá per la feina feta en l'elaboració i manteniment del bloc perquè és una gran eina de difusió i trobada per tothom.

9. Per acabar oferir la Plataforma d'Exalumnes perquè sigui un veritable mitjà de comunicació i de relació. Volem que la Plataforma sigui una veu viva de tota aquella persona que es vulgui fer escoltar. Participeu, opineu i feu les vostres aportacions per tirar endavant aquest projecte cultural, social i humà. Demanem la vostra participació.

4 comentaris:

ceiplamerce.tortosa ha dit...

Moltes gràcies pel treball i la dedicació.
Desitgem el mateix que vosaltres.

José Manuel ha dit...

Com atres vegades s'ha dit, però mai lo suficient: gràcies a les "velles rockeres" i a Toni per engegar tot este tema, sobren les paraules. He retrobat i conegut gent MERAVELLOSA i amb qui no penso perdre el contacte, hem reflotat l'orgull del nostre passat comú, qué més? Pos que no pare la cosa i mos anéssem veent.

Cinta March. Presidenta Plataforma Exalumnes. ha dit...

Gràcies a tú José Manuel i a tota la gent. Comptem amb tots per tirar endavant aquest projecte comú.

José Manuel ha dit...

Bueno, Cinta, ja m'explicareu en qué consisteix exactament al moment actual la Plataforma d'ex-alumnes, que sabem que existeix però potser aniria bé fer-la més visible de manera que s'hi pogués implicar qui vulgués.