dijous, 12 de juny de 2008

TOTES LES PROMOCIONS.Per als que no van poder venir, i que es puguin fer una idea de com vam estar, i el bé que va anar.
Totes les generacions, avis, pares, fills,germans, amics, veïns, coneguts..... de tot, i tots contents i agraïts per tot el que vam poder disfrutar el dissabte 7 de Juny del 2008, data per asenyalar al calendari.8 comentaris:

Leo ha dit...

De momento te lo estás currando,sigue sigue,que emocionante jejejeje.......

Pilar ha dit...

Preciosas esas fotos!!
Me gusta porqeu estamos todos, pero todos todos!!! yo me veo por un lado, por otro a mi hermana, y por otro a mis padres!! qué chulo!!! me encantan estas fotos pon más!!!! Graciassssssssssssss

Susanna Ferreres ha dit...

Ara mirant de lluny i en calma, realment IMPRESSIONANT ! ! !
Una enveja per als que no van poder o voler venir ! !

María Jesús ha dit...

Aquestes fotos les va fer Tere, peró ella,"faena fuig" hem va dir, jo te les passo i tú ja sabràs que fer, i aquí estic, penso que són molt xules, ah ! n`hi han més del ball, balla que balla i del pub, peró aniré poc a poc.
Gràcies Tere, pero encara t`espero a que vingues i penjar-les juntes.

Jo mirant les fotos men dono conte de que no vaig tenir temps de vere a tothom, no sé si pels nervis, la emoció ó la falta de temps, perquè Susanna, la Guillermina que surt a les fotos es la teva mare?

imma monserrat cabanes ha dit...

Quan estavem allí no ho semblava que focim tants, que bonic!
Quin macro-brindis, pels que hi erem i pels que no!!!

Susanna Ferreres ha dit...

Sí, M, Jesús, la de la camisa blanca.
Estavem tres generacions al dinar ! ! !

María Jesús ha dit...

Ostras, pues la teva iaia i la teva mare són dos de les tantes persones que no vaig vore, i mira que .... no ho entenc pues no vaig para un moment.

Unai ha dit...

Que faria jo fent comentaris ,si tu els fas fantastics,és com anar lleguint un comic jejeje pas a pas casella a casella,fa goig i tot xicota,potser auries d'encaminar la teva vida laboral a fer de comentarista jeje,ala cuidese muchacha ,un beset pichon.