dilluns, 9 de juny del 2008

Lo milloret del 68


Aquí estem els del 68. Els que no vàreu venir, no sabeu el que us vau perdre. Moltes sorpreses, moltes alegries, moltes emocions, molts de records, . . .
Ens ho vam passar molt i molt be. El dia va ser força gratificant i després de tantes emocions, les organitzadores ens domem per satisfetes.
Gràcies a tots per venir ! ! !

24 comentaris:

Rafel ha dit...

Aixó no es pot quedar així, com diu la Neus en un comentarí, jo no vaig tenir temps material per parlar amb tots, el dia curt i jo vaig marxar a dormir a les 2:30 del mati.
Per quant quedem? Va Susana que si ho pots montar per 600, no ho podràs fer en 20 o 30?
Apunto el meu correu perque en parlem OK!!
rpedret@hotmail.com

Rafel ha dit...

Si som poca gent ho podem fer al "local" de quant sortiem de colla fa molts..... anys....

teruel ha dit...

anesta foto fea falta yo quem va tocar anarmen a mitat dinar pero asta aquell moment lo vaig passar de cine pel mati jugan a futbol(que percert van guanya natros) i despues me vaig trovar a un mun de gent que fea un mun que no parlava
´´a xiquetes per cert astaveu totes
guapissimes´´rafel mapunto

Anònim ha dit...

Sí, sí, tenim que fer un sopar abans de que acaví l'any, per cel.lebrar el 40 anys. Ja que la nostra quinta aquest any està fent el 40, Jo encara no, Ja, Ja , Ja perquè soc del novembre, però en hi han que sòn de Gener i de febrer que ja els han fet.
Jo m'ha punto al sopar.

teruel ha dit...

rafel tio no calia fer puntetes que´ls passaves un pam

teruel ha dit...

rafel tio no calia fer puntetes que´ls passaves un pam

María Jesús Nadal ha dit...

Quin matí, quina tarde i quina nit, senyors... va ser un dia al-lucinat, ple de records, emocions, rises, i alguna llagrimeta i tot, pero CURTÍSSIM, mecachís la mar, que jo vaig anar tot lo dia amunt i avall i per totes les taules i també ara m`enadono de que hi va haber gent que no vam poder fer petar la xerrada, pues SOM-HI i jo que ja sóc una "quarentanyera" del mes de febrer,i també ho vull celebrar, pues hem sento "vintanyera" quan estic rodejada de gent competent i alegre com el dissabte.

Josep Lluís Solé "Selu" ha dit...

Bona nit, o es de dia??? Encara estic al.lucinat. VA SER INCREIBLE, EMOCIONANT..... NO TIC PARAULES. Jo vaig estar a la taula amb els del 67.. però quin 67 (Migueli, Adrián Redon "despeinado", Padrosa, David Escudero) i del 68 XAvi, Rafel, i Carmeta Pla (la pobra tota sola en tant "d'animal") però ja vau veure que quan podia us venia a veure.
Jo, personalment esperava ¡aquest dia en "candeletes" i no només va complir les espectactives sinó que les va superar de llarg.
Jo m'apunto al sopar o a un bombardeig... amb vosaltres a la fi del món.
Aquell dia (o millor dit el divendres) ja vaig felicitar personalment a les organitzadores tal com vaig prometre, però es que no puc deixar d'agrair-los el que han fet.
Bé companys, el bloc continua obert i ens hem d'anar "trobant"

RAUL ha dit...

Enhorabona per aquesta trobada a tots els organitzadors. Jo no vaig poder anar, però m' hagués agradat. Us envio una abraçada a tots i algun dia m' agradaria trobar-nos per recordar la nostra infància. Records a tots.

Raúl Sanjuán.

neus ha dit...

Raul, per fi, estàs aquí. Et vam trobar a faltar, també al teu germà que era una mica més gran que jo però a les xiques mos agradaba molt i quan arribaven les festes de la cinta rondaven pel club de rem ufff qins records!!!

Anònim ha dit...

Hola Raul, soc la Barberà, quina jastima que no puguèssis venir, ja que vam preguntar molt per tú. m'agradat molt vore la teva felicitació, perquè ha volgut dir que no t'has olvidat de nosaltres, tots confiem en que es farà un altra trobada espero que pugues venir.
Una abraçada.

Susanna Ferreres ha dit...

Hola a tots,
Us agraïm les felicitacions. Jo encara estic en un nuvol, vaig viure moltes emocions i records com tots. Penso que no mes enllà del mes de setembre hauríem de ficar una data per fer un soparillo i xerrar tranquil·lament però en petit comitè com a molt 66, 67 i 68.
Raúl: et vam nombrar al setembre et citarem.
Besades a tots ! ! !

José Manuel ha dit...

Qué serà que mos portem tan bé los 67-8-9 ? Jo no ho he plantejat lo primer, però penso que este sentir és molt común entre natros, potser perquè molts vam patir l'exili a mitan curs i mos vam agermanar més de lo normal?

María Jesús Nadal ha dit...

Mira, mira, Raúl Sanjuan ! Soy la Nadal y és verdad que el sábado fue una pasada, tambien que te nombramos tanto a tí como a Juan Zafra que tampoco pudo venir, pero nunca es tarde si la dicha es buena, si tienes ganas, ahora tenemos este superinvento del blog, email i todo y se puede montar alguna cenita.
Hace mogollón de años que no te veo.

lola ha dit...

Tengo fotos del sábado y nosé como colgarlas. Alguien me puede decir como hacerlo.

Josep Lluís Solé "Selu" ha dit...

Hola a tots, especialment a Raül Sanjuán López... La veritat es que vas ser de les persones absents més comentada o més enyorada.
Crec que sóc dels pocs que encara et veig per Tortosa (molt de tant en tant) i espero que el pròxim cop que ens trobem puguem fer una petita xerrada.
De fet, suposo que ho hauràs vist pel bloc, que s'ha pensat fer una trobada de les promocions próximes a la nostra 67-68-69 i espero que en aquesta puguis venir.
Bé, benvingut al bloc i a veure si et deixes caure més per aquí.
Fins aviat!!

Rafel ha dit...

Hola Lola, només tens que clicar a la part superior dreta de la pantalla que posa "nueva entrada"
un cop dins fica el cursor damunt dels cuadrets i ells anirant dient les funcions que fan afegir una imatge o un text.

lola ha dit...

Gracias Rafael.Intentaré hacerlo y a ver que sale.

Anònim ha dit...

Hola a tots i totes (Neus, Elena, Mª Jesús, José Luis, Susana...). Me' n recordo de tots. Tinc molts i bons records de la meva infància. Recordeu a Eloy Barea? El nostre amic gadità, tan bon tio i que pintava tan bé... ja m' agradaria saber alguna cosa d' ell. José Luis, és cert que ens veiem alguna vegada i només ens saludem, potser tot és trencar el gel..., hem de fer alguna xerrada sí.
Raúl Sanjuán.

RAUL ha dit...

He tingut que publicar-lo com "anónim" perquè no em deixava amb el meu usuari. Potser he posat mal la contrasenya... no ho sé. Ho torno a provar.

María Jesús Nadal ha dit...

LOLA, como ves Rafel, ja te explica como colgar las fotos, prueba a ver, si no te funciona te mando mi correo por si quieres mandarlas i yo te las cuelgo,
mariajesusnf@hotmail.com
Por cierto, cuando volví de ir a ver el niño ya os habíais marchado, que pena no poder estar un ratito más, pues se me hizo muy corto el dia, pues comer, hacer fotos hablar con todos, etc,etc, espero no tardar tantos años en volver a vernos ya que ahora estarás más cerca, besos.

María Jesús Nadal ha dit...

Raúl, abans del dinar vaig estar parlant amb Rafel i el vam nombrar a Eloy, pues jo també el recordo perfectament, hem penso que el seu pare era policía dels grisos crec, i el van destinar fora de Tortosa i ja no hem sapigut res més, una llàstima no poder localitzar-lo, peró a vegades hi han coses que patreixen impossibles i després...
sino mira qui tenía que dir que després de tants anys hens trobessim tants de companys i tenir tant bon rotllo.

Susanna Ferreres ha dit...

Hola a tots,
Jo cada cop que veig els noms a la llista dels assistents, veig que hi ha gent que no la vaig ni veure, per exemple: M. Jesús Colomé i em sap molt de mal.
Que fiquem data pel sopar al mes de setembre, u ke ?
Els interessats envieu-me un e-mail sferreres@ya.com.
Bona nit

Leo ha dit...

Hola,susana la MªJesús Colomé estaba conmigo en la mesa del 69.Yo tengo un jaleo de gente y de años,que el día de la trobada me planteé seriamente si yo era del 69 o me equivocaba,jajajaja.Que día más bonito que pasamos!!!!