diumenge, 1 de juny del 2008

Jo tambe tinc el banderin!

Hola gent! Soc Rafel Madueño del 68 i la meva germana Maribel del 59.Per fi m´han enganyat i vindre disabte, la veritat es que em fa goleta vore com esteu de socarrats tots, broma eh?.Ens veiem...

10 comentaris:

neus ha dit...

bé, pos ja era hora que et creguessis tota aquesta moguda noi!!! jo, si no vaig errada sóc la que tu anomenaves "vella", referent al meu cognom Jové. te'n recordes? fes memòria abans de dir-me que ho vaig somiar.fins el 7

María Jesús Nadal ha dit...

Molt bé ! per la foto i molt malament perquè tan tingut de convençer per venir el dia 7. Sóc la Nadal, ara a vere si penjes una de com erem i com som, i hens demostres la teua valentía,pues jo fa molts anys que no te veig.

Susanna Ferreres ha dit...

Hola Rafa,
Sóc la Susanna que l'estiu passat ens vam trobar a l'Ampolla. Que vol dir que t'han hagut de convencer ! Del nostre any venen: Xavi Galindo, Cinta March, Pau Matamoros, Elena Domenech, Cinta Moreso, Rafa Pedret, Juan Zafra, M. Jesús Nadal José L. Solé "Selu",... T'ho pensaves perdre ? Ens veiem en el 7 ! !

María Jesús Nadal ha dit...

Susanna, que la Elena Barberá no la tens a la llista ?

María Jesús Nadal ha dit...

Pau Matamoros i Elena Domenech a quina foto estàn de la nostra promoció , pues no recordo de moment aquest noms, i aixó no pot ser.Hem pot algú refrescar la memòria?

Josep Lluís Solé "Selu" ha dit...

Nievetes, per més que veig el nom de Pau Matamoros, no caic qui es. Recordo un Matamoros, però que no anava amb els del 68, potser amb els del 69 o 70.. i d'Elena Domenech vull suposa que era una xiqueta rossa petiteta que tenia més germans al cole 3 o 4 germans més i vivien al passatge.
Nievetes, Mª Jesus, Susanna, Cinta Moreso, Cinta March, Elena o altres... NO HEU PARLAT EN "BIBI"??
Suposo que tots recordem a "BIBI" Bellobí,no??
Per cert, Per què s'amaga NOël Sánchez Montoya????

monica ha dit...

Jose Luis, que si que ve l'Adria. Me ho ha dit la mare aixi que crec que l'unic que vol es fer-se vore. O siga que si que ve el dissabte.

neus ha dit...

Noel està desesperada buscant fotos per penjar-les. Jo ja li dic que entri i comenti, però només sap dir que té feina, com si natros no en tinguem!!
Elena Bellobí està assabentada però no podrà venir perquè treballa, jo li vaig dir que vingués després de dinar i em va dir que si. Li passa lo mateix a l'Elena Barbera, totes dos tenen parada a la fira que el dissabte van a la Ràpita.

María Jesús Nadal ha dit...

José Luís, justament avui al matí he trobat a la "bibi" al super, i ja la he maldat, pues no pot venir com diu Neus perquè el dissabte plega molt tard de treballar, i tal. Peró m`ha dit que fessim moltes fotos i que fiquessem data més avant al mes d`octubre per ejemple per fer una trobada els del 68 que no poden anar el dissabte 7.
Potser sí que Elena Domenech sigui aquesta noia,pues ja li preguntaré demà a la seus cunyada,Cinta Ferrando, pues d`entrada van dir que no veníen peró potser han reaccionat.
Que trobes Selu si cridem a la Noëlle com les de la promoció del 64 criden quan algú no apareix pel blog? NOËLLE MANIFIÉEEEEEEEEESTATE!
diuen qué funciona.

Anònim ha dit...

madueño como an pasado los años desde el colegio soy pedro carrillo un saludo asta el sabado si nos ve mos