dissabte, 25 de desembre del 2010

Bones festes!!!

Bé, únicament desitjar unes bones festes de Nadal a tota la gent que s'estima el col·legi "La Mercé". Esperem que la nova direcció tingui paciència per encarar tots los reptes de futur que hi ha, que els ex-alumnes amplien la seva base i activitats (és una crida a tothom, eh?) , que el treball i l'esforç de la comunitat educativa del centre, professors, alumnat i auxiliars donen resultat...i tot això que ens ha de permetre anar guanyant anys, prestigi i recorregut pensant, sempre i primer que res en l'alumnat: los que som ex-alumnes ja procurem passar-ho bé de tant en tant.

Arriba esta entrada una mica tard, acabant-se el dia de Nadal, però queda Nadalet, Cap d'Any i Reis, així que sentiu-vos tots felicitats de part d'un servidor que us vol un munt, encara que moltes vegades exerceix-que l'invisibilitat. Sense més rotllo que contar-vos MOLTA FELICITAT, SALUT I FAENA !!!

3 comentaris:

Pilar ha dit...

Gracias por la felicitación y yo también aprovecho para felicitar y desearos unas felices fiestas de Navidad, y que el nuevo año nos traiga sobretodo salud y lo mejor para todos y cada uno de los que recordamos con muchísimo cariño al que siempre será nuestro colegio! FELIZ NAVIDAD!!!

Toni Gallardo ha dit...

Fins i tot els que no som partidaris del Nadal, per raons que no fan al cas aquí, estem contents de rebre la teva felicitació.

Cinta March Pallarés ha dit...

Salut per tothom i endavant al nou equip directiu!