dissabte, 18 de desembre de 2010

Festa de Nadal a l'escola

Aquest 18 de desembre de 2010, al matí, l'escola de la Mercè ha celebrat la tradicional festa de Nadal. Hi ha hagut jocs, esmorzar i regals per tots els alumnes. Les activitats han tingut la col·laboració de l'associació d'Amics del Motor de Godall, que han fet una important donació de joguines noves i s'han vestit de Pare Noel per lliurar-les als nens i nenes. Aquest patrocini ha estat possible gràcies a la intervenció d'una de les monitores de l'escola, que pertany a l'entitat de Godall.

Aquí pengem algunes imatges de la festa. La direcció de l'escola ens ha informat que properament penjaran a Internet un ampli reportatge fotogràfic, que també serà consultable des d'aquí.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Des de l'escola La Mercè volem enaltir la dedicació de tots els implicats en la realització de la festa i així fer possible el despertatr del somriure i de la il·lusió dels alumnes.

Va ser un dia emotiu, un dia que segurament deixarà una emprenta en el temps.

L'escola La Mercè us desitja un molt bon Nadal i un feliç i pròsper any 2011.

jordi ha dit...

Des de l'escola La Mercè volem enaltir la dedicació de tots els implicats en la realització de la festa i així fer possible el despertar del somriure i de la il·lusió dels alumnes.

Va ser un dia emotiu, un dia que segurament deixarà una emprenta en el temps.

L'escola La Mercè us desitja un molt bon Nadal i un feliç i pròsper any 2011.

José Manuel ha dit...

Estes fotos com a que no...

Cinta March Pallarés ha dit...

Una festa molt animada sobretot per als més petits de l'escola. Vam ser-hi i tothom estava molt rialler i, alguns, amb nervis.

Recordeu el compromís de penjar més fotos, dire. Van quedar molt xules amb tanta alegria i tant de color... Compartiu-les!