divendres, 8 de maig del 2009

el Dossier del 160 aniversari de La Mercè



comprar online

5 comentaris:

Toni Gallardo ha dit...

Bona publicació!

He vist que hi ha fotos dels premis de qualitat ebrenca. Potser valdria la pena publicar-les, ja que aquell dia la sort no ens va acompanyar gaire i, tot i tenir una bona crònica de la festa, a càrrec de Carme Pla, vam patir una mica en l'aspecte gràfic.

Susanna Ferreres ha dit...

Felicitats ! ! !

Una bona feina de molt de temps i molt interessant ! ! !
M'agradaria tenir un exemplar, pot ser ?

Carme ha dit...

En primer lloc moltes felictats per la publicació!!!

Toni, al principi no sabia a què et referies quan deies que havies vist les fotos dels premis de qualitat, però quan ja no hi pensava, fullejant les revistes, ara ho he vist: suposo que et referies a la revista de l'Eixerit, no?
http://issuu.com/ceiplamerce/docs/l_eixerit._n_55

Toni Gallardo ha dit...

Efectivament, Carme, a la revista surten fotos d'aquell acte. Crec recordar que havies tingut un problema amb la càmera i que, per això, tenies unes poques fotos, que vas publicar en aquell moment. No he repassat si aquestes de L'Eixerit són les mateixes, però de totes formes no seria sobrer publicar aquest material si algú el té. Tant l'Àngel com qualsevol altre assistent que ho vulgui aportar.

Angel Ismael ha dit...

Aquest dossier, no existeix en "paper". És un pdf del treball fet, el tenim arxivat. S'ha de completar, per fer la publicació, anunciada als actes del 160 anys i que tots desitgem que algun dia vegi la llum.