dimarts, 4 de novembre del 2008

Sopar de la colla del 66

Atenció colla del 66!!!

Finalment hem quedat per sopar el dia 29 de novembre, a les 21h., al restaurant La Torreta de Remolins. Els que vulgueu apuntar-vos-hi, heu de fer un ingrés de 27€, abans del dia 18 de novembre, al número de compte:
2073 0107-17 0110319855 (titulars Encarna Castellà i Maria Isabel Duran), fent-hi constar el nom.

També s'havia comentat la possibilitat de quedar un parell d'hores abans, per si volem veure'ns amb les criatures, famílies, etc. Si hi ha ganes, caldria pensar un lloc...

Aquest mateix dia hi ha la trobada intergeneracional al casal de Jesús, però com que molta gent del 66, per diverses causes, tenia problemes per un sopar a peu dret, hem decidit fer el sopar en un restaurant. Si després de sopar hi ha ganes es pot seguir al casal de Jesús... ja ho decidirem.

Ens veiem el dia 29!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

amador
el sopar del casal no es drets , si informal , hi han cadires per tots , pero crec que seria una trobada poc seriosa de acudi despres, ja que en el preu de els 30 euros entra la beguda de la nit , i auria gent que els podria sentar malement, pero tampoc no soc ningu per desidi aixo , simplement es un comentari, si voleu assabentarvos com sira lo del casal de jesus aura una propera reunio per esclarir ja tot i sentir propostes de les diferents quintes

Rafel ha dit...

Així me quedo, el mateix dia, a un lloc diferent i després si ens interessa ...
De bon rollo.

Clara Massip ha dit...

La veritat és que això de venir després ho va comentar algú, jo no ho tenia clar, perquè tampoc crec que "aguanti" molta marxa, encara estic en fase de criança i sempre vaig mal dormida. Però no volia provocar aquest mal rollo... ho sento! Retiro la proposta... Lo del mateix dia, mira sí, ha estat casualitat, però ja fa temps que estavem intentamt muntar un soparet la colla, i no sé per quin motiu es va decidir aquesta data. Ja vaig parlar amb l'Ester Galindo per telèfon, i vam comentar els inconvenients que coincidissin els dos sopars el mateix dia, sobretot pels que haguessin volgut assistir als dos... però així és la vida. Finalment hem aconseguit tenir una data per trobar-nos, i en tot cas ja tornarem a convocar-ne una altre de més gent, no? que aquí no s'acaben les possibilitats de fer sopars, dinars, vermuts i tot el que convingue, tot depén de les ganes! I del bon rollo, també!!!

José Manuel ha dit...

Estic en Rafel. La veritat és que queda com una proposta molt...vamos, que me sembla fatal, i segur que com a mi, a molts més que anirem al sopar multigeneracional de Jesús. És que pareixem crios, no ho entenc.

Maribel ha dit...

Vamos a ver, me gustaría aclarar las cosas.
Me siento aludida, ya que estoy dentro de la generación del 66.
Este encuentro no viene de ahora, estamos buscando fecha desde hace tiempo, por hache o por eme, no la encontrábamos, bueno que la mejor era esta, que coincide, bien pues nada, otra vez será.
Nos consideramos lo bastante mayorcitos( de críos nada), para tener la capacidad de decidir, dónde y cuándo queremos reunirnos, cada uno es libre de ir a donde quiera, no se obliga a nadie,pero ¿acaso hay que pedrir permiso a alguien para poder reunirnos?...,creo que estais haciendo una montaña de un grano de arena.
La propuesta es..., para nosotros muy buena, no se que será para los demás.
Dicho esto espero que todo quede claro y que ya no tengais más dudas.
Un beso .

Anònim ha dit...

yo tanbien es toy con rafa y jose manuel ¡pero esto es democrasia o no¡

Anònim ha dit...

amador
ey bon rollo total, no ens preocupa ni ens importa que sigue el mateix dia , simplement va ser el comentari de y despres......
pel l´altre estic ven segur que ni ens va ni ens ve

Clara Massip ha dit...

Ufff! Això és un malson... Que ja vaig dir que retirava "lo dicho"... Ja vam veure que era una proposta desafortunada, sorgida amb la més bona intenció d'intentar compatibilitzar una cosa amb l'altra, però després va quedar clar que era impossible, ja que no havíem comptat amb la vostra organització... mil disculpes!!! L'única cosa que em queda per fer és desaparèxier, no penso llegir ni escriure més comentaris sobre el tema.

Toni Gallardo ha dit...

Aviam, jo no he volgut intervenir en cap sentit, perquè no tinc ganes de barallar-me amb els del meu any, tot i que no estic del tot d'acord amb la simultaneïtat de dates.

Certament les coses s'haurien pogut afinar millor o, més ben dit, parlar-ho bé per evitar donar la impressió que s'estava "contraprogramant". Que és una mera impressió, però que pot donar-se fàcilment.

Un cop dit això, la Clara Massip ha aclarit suficientment la qüestió d'anar a Jesús. Crec que va ser un simple equívoc de redacció, fet sense cap mena de mala intenció.

Podem discutir l'oportunitat de la convocatòra, però el malentés sobre l'assistència a Jesús està més que aclarit. Per tant, val la pena insistir-hi?