dimecres, 26 de novembre del 2008

250.000 visites: èxit de tots

Fa vuit mesos va néixer el bloc dels exalumnes del col·legi la Mercè de Tortosa. Aquest passat cap de setmana, vam superar les 250.000 visites (pàgines vistes). Hem tingut 61.500 visites úniques. És un bloc cooperatiu, que ha arribat a tenir, en els moments àlgids, 80 autors actius, que han introduït fins avui 484 entrades. Moltes corresponen al rescat de material gràfic històric.

En les dates prèvies al 7 de juny, quan se va celebrar una gran trobada d'exalumnes, es va arribar a les 10.000 visites diàries. A l'estiu la cosa va estar molt parada, però fins i tot llavors es mantenia una mitjana diària de 900-1.000 visites.

El bloc s'ha resituat molt bé desprès d'una explosió insòlita que encara avui no ens podem creure els que vam posar en marxa l'invent. Ara mateix, el bloc serveix de punt de contacte entre generacions d'alumnes, de mural de convocatòria per a noves trobades i per continuar recuperant la petita memòria d'una escola emblemàtica de Tortosa.

6 comentaris:

José Manuel ha dit...

Seguim en esta espenta, suposo que tots esteu cada dia (i més veent lo que hi ha avui)més orgullosos al vere en la distància que dóna el temps lo bé que mos van sapiguer educar a n'este col.legi que potser hem tingut una mica oblidat massa anys i ara, gràcies a n'este bloc i a les iniciatives que d'aquí van sortint, recuperem i estimem més encara.

neus ha dit...

A veure si aquestes iniciatives les posem en marxa.

Estic molt il.lusionada amb el 29 de novembre perquè crec pot ser una altra oportunitat per posar en comú algun altre projecte relacionat amb la nostra història al col.legi La Mercè.

Gràcies Toni per aquesta publicació sobre les visites al bloc, molt interessant

Anònim ha dit...

este blogger ya es un poco de todos ynos hace recordar los tienpos del colegio y de la niñes grasias toni

Toni Gallardo ha dit...

L'altre dia, un col·lega de professió em preguntava si n'hi havia per a tant amb aquest bloc. Li vaig contestar que la setmana abans del 7 de juny, la nostra "audiència" diària era superior a la ràdios com Icat FM, Ràdio 4 o Ràdio Estel. Si bé no són coses exactament comparables, la cosa era que sí que n'hi havia per a tant.

El ritme d'ara és molt més pausat. Hem paït molt bé un procès que en molts aspectes era del tot "anormal". En tot cas, és el ritme que hem volgut que tingui.

José Manuel, m'agrada molt la teva reivindicació sobre l'educació que vam rebre a la Mercè. Crec que no és el primer cop que parles en aquests termes. És veritat: vam tenir una gran escola i uns grans professors i podem dir-ho amb la cara ben alta.

sonia76 ha dit...

No sé la de vegades que us he felicitat a tota la organització tant de l'acte del 7 de juny com del bloc d'exalumnes...però no em semblen mai suficients!
Ha estat com la pedreta que cau a l'aigua i forma cercles sense parar. Podeu sentir-vos molt orgullosos.
Per cert: També orgullosos d'haver rebut un ensenyament públic i de qualitat. La cultura i l'educació han d'estar a l'abast de tots, no només d'uns quants (li pesi a qui li pesi).

Susanna Ferreres ha dit...

Tots erem conscients de que les visites al bloc tindrien un abans i un després del 7 de juny és normal. La veritat és que no pensava que tants d'exalumnes s'enganxessin (de la qual cosa me n'alegro molt ! ! !)
Encara que n'hi ha d'alguns que sembla que hagin desaparegut del mapa (je, je, je, es broma. . . )
Aquest matí he parlat en la Neus i la veritat és que estem esperant en "candeletes" que arribi el dissabte a les 20 h de la nit. Suposo que a la Neus li deu passar com a mi. M'explico: quan organitzes una cosa no la pots disfrutar d'igual manera que si no l'organitzes, m'enteneu, no ? (tot i que vam disfrutar molt)
Sònia no se qui ets però s'agraeixen les teves felicitacions.