divendres, 28 de novembre de 2008

Cap de setmana amb molta activitat

Demà dissabte, se celebren dues trobades d'exalumnes de la Mercè. Com que l'espectre generacional se solapa, el que havia de ser una trobada gran, serà una mica més petita. A canvi, n'hi haurà dues. No sé si exactament una cosa compensa l'altra, ni si hi ha res a compensar, és clar.

Els que ens hem vist obligats a triar, perquè teníem compromís a les dues bandes, no tirem coets. Però tampoc podem demanar a grups més o menys nombrosos que s'adaptin als nostres desitjos. Si parlo per mi, en certa forma la coincidència em fa un favor. Visc lluny de Tortosa i, com tothom tinc compromisos diversos en cap de setmana. M'hauria estat molt dificil venir dos caps de setmana seguits o molt seguits.

Per això, al final aniré al sopar del meu any, el 66, i no sé ben dé de quina forma miraré de treure el nas a la trobada del Casal de Jesús. M'havia compromés a anar-hi amb la Cinta March i la Neus Jové, persones que he tingut el plaer de retrobar gràcies a la Plataforma d'Exalumnes i amb les que he compartit unes quantes batalles al voltant del passat 7 de juny i posteriors. Sí, des de la distància, però és que la societat en què vivim ho fa possible.

En tot cas, em sembla que hi haurà més oportunitats de fer trobades. Una de les coses per les quals el 7 de juny va ser tan excepcional és perquè ha tingut diverses criatures: el bloc dels del 64, la seva mateixa trobada, la trobada de la generació dels prefabricats, la idea (una mica aturada) de "reconstruir" el desaparegut mural del Guernica, la recuperació dels materials que guardava la Rosa Sánchez... En definitiva, aquella trobada del juny va ser una posada al dia de sentiments i emocions a l'engrós que, ara, d'una forma més assossegada, van trobant sortida.

No cal dir que estaria molt bé que es pengessin moltes fotos. Bé, moltes tampoc no cal, les que cregueu que valgui la pena penjar i si en teniu ganes. Penseu que hi ha ganes de veure els excompanys i que, els que no poden venir pels motius que sigui, només poden "veure'ls" en foto.

4 comentaris:

José Manuel ha dit...

Hola amics (com diu lo raier de la ciutat.... Proposo que a les dos trobades se parle una mica de l'associació d'ex alumnes per a vere si hi ha clares les idees de quins objectius pot tindre, ajudar al col.legi, trobades...lo que sigue. I també de refer lo Gernika, que el carrer Montcada sense ell no és lo mateix, tot i que penso que el millor lloc per a refer-lo si hi han ganes és al cole en algun racó, per a que se note la presència dels que no el vam arribar a conèixer. Qué trobeu??? Hasta demà!!!

neus ha dit...

estic d'acord amb tu José Manuel.

Sopar, dinar, ballar...fer una copa... ni dic que no, I TANT QUE SI!! però crec que si busquem un altre sentit a aquestes "reunions" tindrem garantida la continuïtat de les trobades, i a més un valor afegit, el que natros ens proposessim: recuperació del Gernika, exposicions, etc.

pedro c ha dit...

jose manuel no hace mucho estube en el colegio de la merced por un asunto mio y hable con el diretor y me esplico donde se podia pintar el GERNIKA la pared latienen prevista ya nos veremos esta noche

José Manuel ha dit...

OK, comença la festa!