dijous, 18 de setembre del 2008

El dia 18 de setembre, el Col·legi La Mercè ha presentat a l’Alcalde de la ciutat un primer plec de signatures recolzant la petició a l’Ajuntament de Tortosa de la Medalla de la Ciutat per a l’escola.
Aquesta decisió ha estat prèviament valorada i aprovada pel Claustre de Professors/es, Consell Escolar, l’AMPA i centres educatius i entitats que han volgut adherir-se.

7 comentaris:

Toni Gallardo ha dit...

Oïda, Plataforma d'Exalumnes: estem en aquesta moguda, no?

Anònim ha dit...

I Tant...

Angel Ismael ha dit...

Toni, el comentari anterior és meu, disculpeu...la rapidesa.

Toni Gallardo ha dit...

Gràcies, Àngel.

Igual a algú podria interessar-li saber quin procediment seguirà aquesta petició. Suposo que al final deurà ser un acord del ple municipal i potser és una mica indiferent el tràmit previ que segueixi. Però sí que estaria bé penjar al bloc les novetats que es puguin produir sobre aquest tema. Per exemple, si sabem quan es faria aquest ple, doncs dir la data. Estic segur que a molta gent els agradaria assistir, per poc que puguessin.

Susanna Ferreres ha dit...

Atenció exalumnes, a l'atac !!!

José Manuel ha dit...

A vere si cau este mereixcut reconeixement.

neus ha dit...

el dia de la trobada cintera, vam aprofitar per fer recollida de signatures pels temes Creu Sant Jordi i Medalla de la Ciutat. Estic d'acord en que hem de penjar al bloc el seguiment d'aquests dos tràmits, ja sigui per part de l'Àngel -director- o natros.