divendres, 15 d’agost del 2008

Hi ha algú del 66? Hi ha algú?

De cara al 9 de setembre, hi ha algú del 66 que vulgui fer un sopar i assistir després a la festa del Pub Aire? Suposo que aquests dies d'agost són els més "afectats" per vacances i festes diverses, però queda encara algú per aquí?

5 comentaris:

Pilar ha dit...

Alguien hay, porque aunque no diga nada siempre me paso por aqui a leer lo nuevo que va surgiendo, aunque me he colado siendo de un año más, yo del 65. ja jajajja jaj!! Bueno, un saludito!! Estoy apurando mis vacaciones que esto ya se termina!!!
Imagino que a partir de Septiembre ya se asomarán los del 66 y todos los demás, ahora con las vacaciones, ya se sabe, hay muchas cosas que hacer.
Saludos!

carme g ha dit...

Hola Toni, suposo que la gent deu d'estar per les muntanyes, aquí a Tortosa ja saps que hi ha aquesta costum i que fins la setmana de festes de la Cinta no baixen. Jo alguna vegada vaig entrant, però no tinc el temps que voldria, ja saps els que tenim criatures,...
Bueno jo el dia 9 de setembre arribo de viatge i no estaré en massa ganes de sortir, així que espero la propera.
Ja ens anirem parlant.

Toni Gallardo ha dit...

Deu ser la meva prolongada residència fora de Tortosa que em fa oblidar referències fonamentals del mapa :-). També em reconec bèstia bastant rara en aquestes coses d'Internet. No sé si tothom marxa de vacances amb el portàtil a coll. I em sembla que les meves criatures ja estan acostumades a la "vida digital" del seu pare...

Aviam si per la Cinta, o més probablement després, el cotarro s'anima, que està molt apagat.

Clara Massip ha dit...

Hola! Jo estic de passada entre la muntanya i el mar. Avui canvi de maletes, he fet 5 bugades... 5!!! Això de les criatures és un no parar, i demà cap a l'illa de la calma, que ja no ho és tant, tot i que no hem puc queixar del raconet de mallorca on vaig sempre que puc i on encara hi ha bastanta tranquil.litat.
Si la cosa s'anima per al dia 9, jo m'apunto a baixar. Estaré desconnectada fins al dia 30, però en tornar miro com va la cosa i si finalment quedem.
Que acabeu de passar molt bé el que queda d'estiu!
Besets
Clara

carme g ha dit...

Jo crec que sí que s'animarà al setembre i fins i tot la propera setmana. Jo de vegades l'agafo el portàtil, però com que surto amb tres criatures de 4 anys no tinc massa temps de ficar-m'hi. Ja veieu a quina hora puc estar-hi.