divendres, 6 de juny del 2008

D.SANTOS I ALUMNES DE SORTIDA CULTURAL


Hola a tots ! La vidua de D. Santos, desde Palencia i molt amablement, al assabentar-se d`aquesta trobada, ha enviat per correu a D. Agustín , exmestre de la Mercè, algunes fotos .
D. Agustín molt involucrat amb aquest esdeveniment del dia 7, ha trucat a Cinta March, presidenta de la plataforma dels exalumnes , i ella les ha anat a buscar a la seva casa, per donarme-les a mí i penjarles al blog, i així que tots les puguem vore.
A D. Agustin també el recordem moltíssims alumnes, i esperem que el dissabte sigui amb nosaltres i el puguem saludar.
Algunes ja estàn publicades, pues ja no les he posat, peró aquesta aquí la tenim.
Algú sap ón estàn, i els que estàn a la foto?
Sentim molt que D. Santos no hens pugui acompanyar aquest dissabte, peró estarà molt present en cadascuna de les persones que el van poder conèixer i tenir tracte amb ell, ja sent mestres, alumnes ó amics.
Desde aquí, li donem les gràcies a la Sra. de D. Santos, qué ha tingut la amabilitat de fer-nos arribar aquestes fotos, i enviar-li molts de records a ella i a les seves filles.
GRÀCIES.

4 comentaris:

ximo ha dit...

Jo he conegut a Najer, Aguayo i a una noia Arasa

Pilar ha dit...

ESto es una mezcla de gente, pero abundan los del 1965. Yo reconozco a las hijas de Don Santos, porqeu creo qeu es la que est´´a abrazada a ´´el y luego una m´´as a la derecha, a Carmen Moreso, A N´´ajer, Aguayo, el hijo de Don Juan Castell´´a, no s´´e, a alugnos m´´as.
Un saludo a la familia de Don Santos, y que sepa qeu lo tendremos muy presente en este dia!! Besos

Anònim ha dit...

desde palencia la familia de D.Santos Nieto os agradece el recuerdo que estais haciendo de él.La distancia ha impedido que nosotras como hijas podamos estar en este evento tan importante pero desde aqui os mandamos un beso muy fuerte para todos.


Ana,Monica,Marga nieto

Pilar ha dit...

Hola! Qué alegria que hayáis podido acceder a este blog. Todos llevamos el recuerdo de vuestro padre, de verdad. Fue maestro de mcuhos de nosotros y como habréis visto, no lo hemos olvidado.
Un beso muy fuerte de la familia Lalana-Berenguer para todas! y sobretodo para tu madre.
Pili Lalana