diumenge, 18 de maig del 2008

Un parell de consells tècnics sobre el bloc

Aquest cap de setmana s'ha constatat que algunes persones tenien problemes per penjar entrades o per introduir-ho fotos.

He pogut resoldre internament els problemes que tenia la Cathy García per penjar fotos. Lamentablement, hi ha una imatge que s'ha perdut pel camí. Cathy, si me l'envies a info@consultoralocal.com, ja te la penjaré jo, però pots seguir les instruccions que dono una mica més avall.

La Maribel Duran havia deixat una entrada que no s'havia publicat. També ho he solucionat i tot seguit explico que cal fer per evitar-ho.

Aquests dos petits consells us estalviaran els problemes que aquí explico:

–Quan escrigueu una entrada no oblideu clicar al final "Publicar entrada". Apareix en un requadre taronja que surt a sota. Si no ho feu, quan tanqueu el text es guardarà automàticament com a esborrany, però no es publicarà.

–Per posar fotos a les entrades, heu de fer servir l'eina "Añadir imagen". La trobareu a la barra d'eines que hi ha dalt de l'espai per esciure. Cap a la dreta, hi trobareu això de les fotos, al costat de la de pujar vídeos i la d'esborrar. Si enganxeu les fotos directament a l'espai per escriure no es pot assegurar que desprès es vegin.