dijous, 15 de maig del 2008

D. SANTOS NUNCA TE OLVIDAREMOS

Hola, sóc una exalumna, suposo com n'hi ha tantes, que entro assiduament a veure si hi ha alguna cosa de nou al blog, hem fa molta il.lusió veure com la gent ens anem animant a penjar-hi fotos,sentiments,vivències que a la majoría ja ens queden molt enrera , però avui al veure la foto dels professors l'any 1974, m'ha conmogut i posat especialment emocionada. Vull fer un homenatge molt profunt al professor que a mí personalment i pel que veig, a molts altres alumnes, va deixar una petjada molt dins nostre, no sé explicar amb paraules, com i perquè, hem refereixo a D. SANTOS NIETO , sencillament NOMÉS va ser una gran persona i un gran professor.


Lamento moltísim la seva mort i tambè el fet de que, per pocs mesos, no haber pogut sentir l'estima i el respecte que alguns del seus alumnes li hem dedicat encara que sigui a través de aquest blog.


Encarna Castellà

5 comentaris:

Susanna Ferreres ha dit...

Encarni,
Totalment d'acord. Els meus pares mantemnien contacte amb ell per Nadal i tot això.
La veritat és que a mi també em va saber molt de mal l seva pèrdua, però de ben segur que el dia 7 de juny el sentirem entre nosaltres.
Endavant ! !
Susanna Ferreres

Pilar ha dit...

Yo también me uno a ese homenaje a Don Santos, profesor que recuerdo y recordaré con mucho cariño.

María Jesús Nadal ha dit...

Pues, la veritat es qué sí, que a mí també m`hagués agradat que estés D. Santos, el profe que et feía respecte, però no por, i l`únic mestre que he tingut que cridaba als alumnes amb el mal nom. Bon recordeu " EL GAMBA" "COCO" "TITI" "LUCKY" etc, etc.Així sens anaba fent seus, i quan va sortir el joc del cubic, que hens explicaba a l`hora del pati que teníem que fer per completar un color a cada cara del cubo. Quins temps !

maribel duran ha dit...

hola a tots-es, per a mi D. Santos va ser un ser excepcional, i guardo molts bons records d,ell.

.fins el dia 7 a tothom .

Alons ha dit...

Guardo molt bon record de la vàlua humana i pedagògica de Don Santos. En aquells temps va representar una nova forma de mestre. Més proper i accessible. Sento la seua mort. Així i tot estarà "en tots natros" el dia de la Festa del nostre Col·legi.
Alonso Navarro