dilluns, 21 de març de 2016

Mor Catalina González Pijoan, doña Lina


Lamentem comunicar la defunció de la històrica mestra de la Mercè Catalina González Pijoan, doña Lina per a unes quantes generacions de la Mercè, sobretot dels nascuts els anys 60 i 70 del segle passat. Va morir el passat 17 de març a la nit i el funeral va tenir lloc dissabte, dia 19. No ens havíem assabentat abans del fet i, per tant, tampoc n'havíem pogut informar.

En la imatge que acompanya aquesta entrada, podeu veure a doña Lina, a la dreta del tot. La foto va fer-se el 26 de juny de 1997. Era el comiat que l'escola li retia per la seva jubilació. Al seu costat, apareix Àngel Ismael, el director de la Mercè en aquell temps i gran amic seu, també traspassat fa uns pocs mesos. De fet, no són els únics que surten a la foto que ja no són entre nosaltres.

Volem transmetre el nostre condol a la família i als més propers. Hi ha una generació històrica de mestres de la Mercè que comença a apagar-se...

2 comentaris:

José Manuel ha dit...

Doña Lina. Mestra meua a primer i segon. Tinc un gran record d'ella. Poc a poc mos deixen, però queda el seu record. Poc a dir.

JUST I NECESSARI · Enric Roig Montagut ha dit...

Mor Catalina González Pijoan, doña Lina http://exalumnes-lamerce-tortosa.blogspot.com.es/2016/03/mort-catalina-gonzalez-pijoan-dona-lina.html?m=1