diumenge, 29 de juliol del 2012

En record de Migueli (2)


Fent una capbussada en les profunditats del bloc, hem trobat aquesta imatge, que Rafa Madueño va publicar el 8 de juny de 2008 (cliqueu aquí per veure l'entrada original). La "marea blava" era un equip de futbol que aplegava nois nascuts entre 1966 i 1968. I que va deixar la seva empremta a les competicions escolars locals. El nom de "marea" els esqueia molt bé, sí.

Aquesta era la històrica aliniació: Migueli, Lillo, Guti, Torá, Tarazaga, Vilaplana, Raúl Sanjuan, Rojals, Monforte, Madueño. Tal qual es veuen a la imatge, d'esquerra a dreta i darrera drets i davant ajupits.

Sí, Migueli. Migueli era el porter de tan potent equip (el primer per l'esquerra dels drets), el nostre company Miquel Zaragoza, que va morir el passat 1 de juny. Hem rescatat aquesta foto a títol d'homenatge a un alumne que va fer-se estimar per tots els que el van conèixer.

Aquell era un equip format per nois seguidors del Barça, del Madrid i de l'Espanyol, com ens recordava José Manuel Cardona, però tots defensat els colors de la nostra escola. I Migueli, perico de pro, fent de porter, perquè era un gran porter, tot que el seu esperit contradictori el portava a voler ser jugador de camp. Pur carisma i pura contradicció, com ens explicava més recentment Cardona.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

que jove estaba lo meu cossi

José Manuel ha dit...

Tots igualets que els recordo, què bons eren...jo que mai vaig ser massa bon jugador, com tot lo col·legi me sentia identificat en ells quan defensaven los nostres colors per n'estes escoles ebrenques...