dissabte, 2 de juny de 2012

El funeral pel Migueli, aquest diumenge 3 de juny

La família de Miguel Zaragozá Vileta, Migueli per a gairebé tots nosaltres, ens fa saber que el velatori començarà demà diumenge, 3 de juny, a les 9 del matí, al tanatori del carrer del Comerç 72 (darrera del supermercat Hiper Simply). El funeral en la seva memòria se celebrarà a les 5 de la tarda a la parròquia dels Àngels, a la Raval de la Llet.

Aquesta tarda han estat molt nombroses les mostres de dolor que hem pogut recollir. Migueli va ser una persona que va fer-se estimar, superant les barreres del temps i de la distància. Va "exiliar-se" al Pirineu cap al 1993 i, tot i que venia molt poc per Tortosa, molts exalumnes que practicament el veneraven ens han recordat avui les trobades que havien mantingut amb ell en els darrers vint anys. La seva participació en la trobada d'exalumnes de la Mercè del 7 de juny del 2008 va ser un dels fets més celebrats d'aquell gran dia.

Ahir se'n va anar a Esterri d'Àneu on vivia, però el seu record no s'esborrarà de la memòria dels seus companys i amics. La Mercè està de dol. Descansi en pau.