diumenge, 2 d’octubre del 2011

Més informació de la trobada de la generació de les caragoles

Ens arriba més informació de la trobada que, el proper 30 d'octubre, han organitzat els exalumnes de la generació de les caragoles. La trobada se celebrarà al Coll de l'Alba de Tortosa i començarà a les 14 hores, amb un dinar. El menú costarà 17 euros i consistirà en unes picadetes (olives, patates, torradetes, galetes, fuet.....), amanida, paella, dolç, beguda i cafè.

Seria molt convenient confirmar amb antelació l'assistència als organitzadors, per tal de poder encarregar  el número de dinars necessari. Podeu fer-ho a l'esdeveniment que han creat a Facebook. Els organitzadors ens demanen que diguem que si algú portarà acompanyants (parella, fills, amics...) que ho faci constar.

En acabar el dinar, a les 18.30 hores, se celebrarà una missa a l'ermita del Coll de l'Alba, que oficiarà mossèn Josep Blasco Curto, exalumne nascut l'any 1978 i membre de la generació de les caragoles, també coneguda com a generació de l'exili. Per més informació sobre la trobada, cliqueu aquí.

2 comentaris:

Toni Perulles i Rull ha dit...

Hola Toni Gallardo,

Molt agraït per l’avís!

No sabia res que existia aquesta trobada.

En aquella època, precisament, i un curs escolar abans que s’instal•lessin, ja havia estat seleccionat pel Departament d'Ensenyament per tal de poder practicar la Psicopedagogia a diversos col•legis de Tortosa i la comarca; i que llavors centralitzava l'Oficina Gestora de l'Ensenyament a la ciutat, que era ubicada a la plaça Alfons XIIè, tot dependent de la Delegació de l’Ensenyament de la ciutat de Tarragona, tal com llavors es titulava.

Hi també acudia a les ‘caracoles’ cada setmana, dimecres pels matins i bastants tardes, bo i parlant als dos companys de les dues aules; i encara me'n recordo dels noms i els cognoms dels alumnes que orientava davant les propostes i indicacions d'aquests professors, com Carme Polo, etc.

Sobretot recordo amb molt d’afecte l’alumne Joan Josep Sancho Castells, que cursava 3r. i 4t curs del cicle Mitjà; i, igualment els seus extraordinaris pares.

Salutacions ben cordials.

E-mail principal de mestre que llegeixo cada dia:

tperulle@xtec.cat

Toni Perulles i Rull ha dit...

He deixat aquest bloc on jo treballo actualment:

http://planacogidaunedtortosa.blogspot.com/

Tenia i disposo de moltes plataformes dels centres; són institucionals; i aquestes resten sempre privades; i,per la qual cosa, també considero els blocs ben útils.