dijous, 13 de gener de 2011

Fotos aportades per Eva Morelló

Eva Morelló Culubret és una antiga professora de la Mercè, jubilada fa set o vuit anys. S'ha vinculat intensament a l'associació d'exalumnes i ha partipat en diferents activitats organitzades per diferents grups, com per exemple la trobada de la generació de les caragoles del passat 30 d'octubre de 2010. "Doña" Eva se suma ara a la tasca de recuperació d'imatges històriques de la Mercè, amb una col·leció d'imatges dels anys 90 i del període posterior a l'any 2000.

Són imatges de quan l'escola ja estava a l'actual emplaçament del carrer Providència, però recullen també algunes sortides fora del centre. Una part del valor d'aquestes imatges és que, en alguns casos, estan firmades a la part posterior pels alumnes que hi surten. En aquesta primera entrada incloem tres fotos amb el seu revers. En una entrada posterior, la resta d'imatges.


Foto presa al pati de l'escola, al carrer Providència. 
Per la datació del revers ha de ser entre 1995 i 1997.


Foto de grup al hall d'entrada. Juny de 2001. Alumnes de 6è.


Foto de grup al pati. Entre els anys 1997 i 1999, 
com es pot veure al revers.

1 comentari:

Cinta March Pallarés ha dit...

Cal agraïr a Da. Eva la seva implicació en la recerca de fotos. Tot un plaer que ens facilitin imatges per compartir-les a la xarxa. Comptem amb la vostra participació en propers esdeveniments. Salut!