dimecres, 13 de gener del 2010

Agraïment als col·laboradors de la Trobada del 7 de juny de 2008


Continuem explicant el periple que estem fent per mostrar l'agraïment de la gent que som de la Mercè, a tothom que va ajudar a fer possible la gran Trobada d'exalumnes del 7 de juny de 2008. En aquest cas, volem fer palès el reconeixement a La Plana Ràdio, l'emissora municipal de Santa Bàrbara (aquí trobareu la seva web).

Molts mitjans de comunicació es van fer ressò de l'èxit de la Trobada. Uns quants, a més, van ajudar-nos a fer la bola grossa en les setmanes prèvies. Entre ells, La Plana Ràdio. El dia que vam visitar l'emissora ens va atendre Tere Giné, a qui des d'aquí agraim el suport que ens va donar. Però l'agraïment seria incomplet si no esmentéssim a Josep Roig, el director.

I l'agraïment més que incomplet seria injust si no recordéssim Bendi Suárez, que en aquella època era col·laboradora de La Plana Ràdio (avui corre per Ràdio Amposta) i va ser qui ens va convidar al seu programa. Properament li farem arribar personalment aquest agraïment a la Bendi i aquí en veureu també la foto.

1 comentari:

VENT DE DALT ha dit...

Gràcies Toni pels afalacs immerescuts però que , no hi ha dubte encoratgen a seguir endavant en aquesta, no sempre agraïda tasca d’ informar .
Enhorabona per l ‘iniciativa i endavant La Mercè

J. Roig