dimecres, 3 de desembre del 2008

rafel la que volies


he tengut que entrar pel imeil de toni un altra vegada pero per qui o podre fer
noticia de ultima hora en breus i despres de veure totes aquelles fotos del dia 29 començarem a veuren del dia 7 ja que el bloc a de tornar a tindre gerra i com no soc anonim jejejej

9 comentaris:

Toni Gallardo ha dit...

A l'Amador li passa com a mi. No surtim mai a les fotos, perquè som qui acostuma a fer-les. Em sembla que al final ja no ens ve ni de gust sortir i ens tenen sovint per bitxos rars. A la foto del sopar del meu grup surto perquè ens la va fer una cambrera del restaurant, però bàsicament perquè els meus companys no callaven.

neus ha dit...

Aquest discjòquei vol guerra, avui no treballes o que? em preparo per a la guerra que dius. Benvingut com autor!!!

He parlat en Noel i encara riu ara de la dit de dissabte, va xalar molt, t'ho dic jo perquè ella no hi ha manera de què entri.

És molt d’agraït que us agradi la fotografia, però és veritat que després, la resta de gent, ens confiem i ja no ens preocupem de fer fotos.

A Toni també el veurem en foto, perquè la tarda de l’homenatge a la Rosa Sánchez, jo portava la càmera i en vaig fer alguna que sortim tots els de la taula.

José Manuel ha dit...

Amador, tio, esta cara que poses és un dejà-vu de quan tocaves en Gebra? És per no dir-li careto, ja ja ja.

Susanna Ferreres ha dit...

Amador una foto autèntica ! ! ! ! Jo em sento identificada en el que diu Toni, com sempre fem les fotos no sortim en cap. De fet ara n'estic buscant una per penjar-la al Facebook i en tinc un fart, no en trobo ! M'haure de fer una AUTOFOTOGRAFIA. Salut ! ! !

Rafel ha dit...

Vinga deixem-ho aquí, el que ma agradat mes son les tirites que et va possar la teva filla despres de ferte mal.

María Jesús Nadal ha dit...

Ostras Amador qué t`ha passat als dits? Aixó és de tant de posar música ó és que vas arribar a roseg a casa?
Per cert les tirites són autèntiques, pasen desapercibides, jajajajajajaaja.

Anònim ha dit...

Verde que te quiero verde.Podria se que els talls t'els feses portan la bomba de caló?
Hola a tothom,gracies per una nit tan guai,cuan vaig mirá l'hora eren les 6 del matí.

Anònim ha dit...

javi aixi va ser , i encara en f ,,,t un mal , pero aixo mereixia la pena , com rafel a dit gracies a els organitzadors del 7 de juny sense ells aixo no passaria , pero sobre tot em de agrair molt a Toni ya que sense ell no ens comunicariem tant una forta abraçada a totes i tots pero he de canviarme les tiritirites

José Manuel ha dit...

Cuida't, dijei. Ecs, pos és veritat, les gràcies han de ser per a Toni com a catalitzador del tema i a l'organització del dinar de juny. A partir d'aquí molts mos hem pujat al carro i a xalar com a enanos.