dilluns, 15 de desembre de 2008

Premi Qualitat Ebrenca

Hola amics, ahir vaig estar a l'entrega de Premis de Qualitat Ebrenca.
Llàstima que tinc poca pràctica amb les fotos, vaig començar fent fotos a manta però la cosa va durar poc perquè se va acabar la bateria. Quan surt lo color roig ja puc afanyar-me que allò se para i me deixa penjada, si no vaig viva no em deixa fer res. Així, a l'hora de la veritat, quan al final van arribar els premis, en prou feines vaig poder fer les fotos de grup.
La propera vegada ja quedaré amb la Leo, que ella sí que en sap, a jutjar per les últimes que ha penjat.

Aquí tenim les fotos de grup amb el nostre estimat director a la part esquerra de la foto.Atorgava el premi l'associació Amics i Amigues de l'Ebre, que enguany celebra el seu 20 aniversari. Dintre d'aquesta associació es va constituir una comissió de Qualitat que és la que porta 12 anys treballant amb els Premis de Qualitat Ebrenca.

Aquesta associació sense ànim de lucre acull reconeguts professionals en l'àmbit de la qualitat que visiten les empreses del territori i cada any atorguen premis a les empreses que per la seva forma de treballar i portar la gestió fan les coses ben fetes, mereixen el reconeixement i constitueixen l'essència de la marca Qualitat Ebrenca.

La menció d'honor per a La Mercè és un orgull per a nosaltres ja que significa no només que el nostre objectiu de recuperar la memòria del nostre col·legi l'estem aconseguint sinó que a més a més se li està reconeixent la qualitat amb què s'ha treballat. Un deute històric, m'atreviria a dir.

La presentació de la menció d'honor, realitzada per Conrad Duran, va ser emotiva, començant amb l'esdeveniment més recent del 7 de juny i recordant tota la història del col·legi, amb un document del seu naixement i un repàs al que ha estat el col·legi durant tots aquests anys, uns més difícils que altres, i el que ha representat no solament per a la ciutat de Tortosa sinó també per al conjunt de les Terres de l'Ebre, sobretot en moments en què va ser l'única opció per a molta gent de tenir d'accès a formació de qualitat.

Signatura Pacte Mundial Terres de l'Ebre

Aprofito també per a comentar-vos que enguany, abans del lliurament de Premis, les empreses premiades han signat un Compromís per l'Excel·lència i l'Ètica Empresarial a l'Ebre, que forma part del Pacte Mundial de Nacions Unides. L'han signat no només les empreses premiades enguany sinó també altres premiades en anys anteriors que han volgut adherir-se de forma voluntària.

Que per què explico això? Perquè un dels signants del pacte és un ex-alumne de La Mercè que ha estat assistint a les trobades. Es tracta de José Manuel Tarazaga, director de les empreses Vento Ventilaciones i Condut Air Systems.

7 comentaris:

Toni Gallardo ha dit...

És un premi per a sentir-se'n molt orgullós. Ens recorda la importància de la formació per a crear prosperitat. Però també la importància de la igualtat d'oportunitats, que La Mercè ha exercit a peu d'obra (no com a enunciat teòric) al llarg de tota la seva història.

No és sobrer recordar que molts anys d'aquests 160 La Mercè era coneguda com l'escola dels pobres. Amb menys mitjans que la resta, però amb un nivell educatiu i un capital humà que li donava cent voltes a més d'un i d'una.

No és per alegrar-se'n que tot allò fos amb una sabata i una espardenya. Però també ens il·lustra sobre una gran veritat: hi ha riquesa més enllà de la material.

Toni Gallardo ha dit...

Ah, i felicitats al Tarazaga, que com molts altres exalumnes, demostra la qualitat del "gènere" que sortia de La Mercè.

José Manuel ha dit...

Dieu que si, que l'ensenyament que vam tindre aquells anys no tenia res que envejar a d'atres. Lo moviment se demostra caminant.

Carme ha dit...

Felicitats, José Manuel!

neus ha dit...

Felicitats a Tarazara i al col.legi. Gràcies a la Carme per aquesta publicació.

Anònim ha dit...

TARAZAGA ha dit.
Vull donar-vos les gracies per les felicitacions rebudes. Vull expresar l'agraiment a la Carme per la bonica cronica publicada. Vull felicitar al col.legi pels reconeixements obtinguts, el de "Qualitat Ebrenca" i el de "Escola Verda". Vull dir en veu alta que estic molt orgullòs de haber estudiat al col.legi de "La Mercè". Bons Nadals a tots i sort per al 2009.

tarazaga ha dit...

Tins fotos que quand pogui les penjarè. Adeu.