dimarts, 2 de desembre de 2008

Ja tenim grup a Facebook

No hi ha dos sense tres. El bloc continua gaudint de bona salut, amb una activitat incrementada arran de les trobades dels darrers dies. Però arran d'un idea que va cristal·litzar ahir acabem de crear un grup a Facebook. És un grup que posem en marxa alguns exalumnes, amb la intenció que s'hi sumi tothom que vulgui. Personalment, penso que no cal exigir la condició d'exalumne, sinó que la cosa hauria d'estar oberta a tothom que comparteixi això que hem acabat anomenant "Esperit de la Mercè".

Potser això, a l'hora de posar-li un nom la cosa ha estat batejada com "Som de la Mercè". El grup queda així diferenciat d'altres escoles de la Mercè amb presència a Facebook, com una que hi ha a Martorell, una altra a Sant Feliu de Llobregat i una a Barcelona. Potser hauríem pogut afegir-li Tortosa al nom, però a un servidor, a qui li va tocar posar el nom a l'hora de crear el grup, li va semblar que no seria una mala idea una denominació una mica més "reivindicativa".

Som de la Mercè. Sí, fins i tot sona millor i, per descomptat, reflecteix l'orgull que tots sentim per haver pogut gaudir d'una escola excepcional, tot i la històrica falta de mitjans. Som de la Mercè, doncs sí, mira, m'agrada a mi i tot.

Si voleu participar en aquest espai de trobada i intercanvi (tècnicament se'n diu networking, però tampoc cal que ens posem estrictes), haurieu de donar-vos d'alta com a usuaris de Facebook. Però vaja, és gratuït i facilet. Si algú no sap ben bé que és això de Facebook, pot assabentar-se'n clicant aquí.

9 comentaris:

José Manuel ha dit...

Toni descansaaaaaaaaaaa!!!

neus ha dit...

jo també estic al grup Som de La Mercè. Aquesta tarda vaig molt atabalada amb l'entorn facebook, hi ha tanta gent per allà, estic alucinant, però m'agrada molt i animo a la gent a què entri. Ara mateix crec que ja en som tres o quatre.
És una barreja de bloc, web i messenger no? pregunto als entesos, Toni o José Manuel

Toni Gallardo ha dit...

Neus, mai no m'havia plantejat una definició de Facebook com la que fas, però mira, no està malament, no. Potser no és gaire bloc i és més twitter que messenger, però no vas desencaminada, no.

José Manuel, la vida digital és intensíssima però de moment no em cansa.

Leo ha dit...

Yo tambien soy de Facebook y estoy en el grupo de Som de la Mercé..me gusta como suena,si señor,jajajaja.....

José Manuel ha dit...

Oi, entés...dios bío...no n'entenc gens, de tot això, Neus. Leo, com vas en les afotos? Alguna aprofitable? Van valdre la pena les sis piles que et vas pulir?

Leo ha dit...

La verdad que tengo que ir pensando en cambiar la cámara..a parte de un montón de fotos tiradas al suelo y al techo creo que algo si que se a salvado,jejeje....

mateo ha dit...

Hola soy nacido en el 66 y supongo que soy de vuestra generación, fui alumno de este colegio y me fui de Tortosa en el 78, agradeceria poder ponerme en contacto con vosotros

Mateo

Toni Gallardo ha dit...

Hola, Mateu, ets del meu any. Tu no vivies a la porteria de l'escola? És que per l'any i el nom... No recordo cap altre Mateu.

mateo ha dit...

si, efectivament aquest soc yo, a veure si ens podem ficar en contacte.