dissabte, 29 de novembre del 2008

L'Ebre (divendres 28 de novembre de 2008)

Publico, aunque imagino que ya lo habréis visto, el recorte del periódico "L'Ebre" que ha salido hoy, para que quede constancia.
Espero y deseo os lo paséis muy bien tanto en un encuentro como en el otro, y también que publiquéis las fotos lo antes posible, que estamos impacientes por saber cómo os ha ido.
Que paséis un buen dia todos!!!

11 comentaris:

neus ha dit...

afonia, dolor de cap i molta son, així és com estic ara mateix. Els organitzadors del sopar no vull ni pensar com deuen estar.... perquè QUINA CURRADA!!!
M'he enxufat pensant en què ja hauria alguna foto penjada, però la nit va ser llarga i suposo que avui estarem tots K.O.
Espero que aquest cop, "anónimo.Amador", ens publiquis les fotos, jo no pararé que demanar-ho al bloc.

Marxo a fer una soneta,

Anònim ha dit...

amador
Ja estic ben despert, encara que vam fer les 6 1/2 passades, referent a les fotos, Neus hi ha sorpresa aquesta vegada, encara que no puc fer cap avançada d´ella. Gràcies a tots els que ens han ajudat , i sobretot gràcies a tots per la vostra assistència, ja que sense aquesta no s'hagués pogut fer res. Des de l´organitzacio esperem que haguessiu passat una vetllada d´allo més be ja que era el nostre objectiu , petons per tots i totes els assitens i no assistens ja que els vam recordar també com si haguessiu estat alli.

José Manuel ha dit...

Hola Neus, Amador. Gràcies als organitzadors primer: Amador, Justina, Rafel, Leo...i als vostres col.laboradors Àngels, Teruel...i segur que m'en deixo molts. Ja seguirem en contacte, ara s'ha de gestionar això. Jo de fotos poques, però alguna n'aprofitarà. Mos veem.

justina ha dit...

Ostras tú, estem a dilluns i encara hem fan mal les cassoletes dels genolls.

neus ha dit...

molt bona Justina. Això em fa pensar en la primera foto de la nit, que va costar una mica i allí ajupits...és que ja tenim una edad.
Per cert, parlant de fotosss..Aaaammaadorrrrrr

Anònim ha dit...

amador
sort d aquelles, per que crec que son les uniques que no han surtit ni borroses ni mogudes, sort del tripode

Anònim ha dit...

be i ara fara falta saber com entrarles neus

Rafel ha dit...

AMADOR!!! al menys tens la que sortim tos no?, jo entenc que en la musica, la camara i la mica de foscor que teniem, les fotos estiguen una mica "mogudetes" pero la de tots com tu dis la vas fer en tripode.
Si no saps com fer-ho quedem i ho fem entre els dos.

Anònim ha dit...

AVEURE SI EL SR TONI GALLARDO EM FA DEIXAR L´ANONIMAT , JA QUE NO SE SI EM DIC AMADOR, MINDUNDI, VERDE O V ES A SABER. A I LA CONTRASEÑA A SABER LES TINC TAN SEGURES QUE COM LES CANVIO CADA DIA SON SEGURES HASTA PER MI JA QUE NO HI MANERA DE RECORDARLES, TONI AJUDAM AIXI FAREM ALGUNA EL MEU IMEIL ES AMADORG_9@MSN.COM RAFEL AVEURE SI PUC DORMIR QUE AIXO ES UN MAL SON

Toni Gallardo ha dit...

Amador, t'he donat d'alta com a autor del bloc. No he entés exactament el problema que tenies, ja que el que dius en principi no hauria de passar. No obstant, sent autor del bloc sí que no hauries de tenir cap dificultat. Si no obstant, el problema persisteix, avisa i mira-re'm què podria ser.

amador ha dit...

grasies Toni esperem que aixo funcione , no se ni el nom ni la contrasenya que habia possat