dijous, 9 d’octubre del 2008

AVÍS PER A LES "QUINTES" 67, 68,69.... ON PUNYETA ESTEU???

A vore.. ja esta bé la broma¡¡¡¡ "quan farem algo??", "quan farem un soparet", "quan mos tornarem a trobar???" la meva pregunta es molt fàcil VOLEU FER ALGUNA COSA?????? POS MOVEM-NOS. No pot ser que, tant en la trobada (per dir alguna cosa) de la Cinta, com la del passat dimarts i en perdó dels que si que hi erem, vam fer el RIDICUL només n'erem quatre. ON SON LES GANES DE FER COSES???. El que no podem fer es arribar al lloc i entaular-nos ja que per arribar al punt aquest PRIMER S'HA D'ORGANITZAR.
Se que pot ser sóc una mica crític, que tots tenim feina i obligacions, però si VERITABLEMENT VOLEM FER ALGUNA COSA, ens em de moure JA!.
Els quatre que ens vam reunir el passat dimarts, vam decidir dues coses, una que fes un escrit al bloc i l'altra ficar una data límit per veure com respón la gent... Que perqué?, per que si no ens movem. no es fa res , quedarem com uns (fiqueu el calificatiu que vulgeu) i viurem del record del dia 7. la data límit en qüestió sera el 20 D'OCTUBRE.
O sigue... Jose Manuel " NKONO" comença a moure fitxa amb els del 69 i dis-me algo abans del 20.
Carme Liberal "CARMENCHU" mas de lo mismo , a moure la gent del 67.
Rafel Pedret, Albert Mola, Mª Jesus Nadal, Elena Barbera, Jose Manuel Tarazaga, Jordi Teruel.... i tot aquell que sigui d'aquetes "quintes", només us demano que si voleu fer algo en aquest mateix apartat podeu ficar si SI o si NO.
Espero que no us enfadeu, però la cara que ens va quedar als "quatre de Filipinas" ens ha portat a aquesta reflexió.

13 comentaris:

justina ha dit...

A veure, Selu aquesta trobada es la mateixa que hem va comentar Amador Gisbert de fer-ho al casal de Jesus

Toni Gallardo ha dit...

Justina (o sigui, la meva germana): quins anys estarien inclosos en aquesta trobada que comenteu? A partir del 67? Els del 66 estem començant a moure alguna cosa i, sent com és prou difícil engrescar la gent, no voldríem solapar-nos.

Nois i noies amb caràcter general: els del 64 han demostrat que és possible, en prenem exemple?

Leo ha dit...

Hola,soy la Leo del 69,yo me apunto a un bombardeo, además creo que ya nos toca.Si hay que colaborar en algo,yo estoy disponible,aunque creo que lo mejor sería quedar en algún sitio y concretar cosas,(digo yo)aunque a lo mejor alguien ya ha hecho algo no lo sé....veeenga que hay que animarse!!!!

José Manuel ha dit...

Hey, me pujo al carro. Pepelu, ja te pegaré lo toc demà o lo dimarts, que el dilluns tinc festa i lo fin de setmana estic a BCN. VALE46 ja en té vuit!!!

teruel ha dit...

avore ja era hora que algu fiques les cses clares selu soc jordi teruel mapunto i astic pera lo que vulgueseu vos dono mi email jteruel_5@hotmail.com

Anònim ha dit...

jose manuel si haseis alguna TROVADA de la promocion del 69 yo me apunto ¡haver si se anima la gente¡

Josep Lluís Solé "Selu" ha dit...

Hola a tots de nou.
Aixó ja comença a sembla un altra cosa.
A vere Justina, aquesta trobada era la mateixa que et va dir Gisbert, però vam pensar els 4 que ens vam reunir que millor fer-ho a un restaurant, ja que fer-ho al Casal vam pensar que era molt complicat (catering, begudes, Gisbert "pringat" ficant música...) i vam pensar que lo millor era fer-ho d'aquesta manera. Per aixó ens hem vist una mica obligats a fer la crida.
De totes maneres aixó és un avís per a tothom, SI ES FA ALGO SERÀ A UN RESTAURANT.
aneu penjant comentaris i entre tots segur que ho aconseguirem..
GRÀCIES.

Toni Gallardo ha dit...

Selu, pots especificar quins anys serien els convocats?

La colla del 66 estem mirant de moure alguna cosa i no volem solapar-nos. És partir del 67?

justina ha dit...

Vinga, pos posem un dia concret per a quedar i hem parlem.
Deixo el meu email per si voleu comentar alguna cosa
justina_onix@hotmail.com

Anònim ha dit...

Hey, ho sento molt, si no he respirat fins ara, jo tambè estic d'acord en fer alguna cosa.
Sí voleu us puc ajudar en sol.licitar preus pels restaurants, Haurien de ser per aqui oih? I s'hauria de preguntar si es pugués ficar musica o Tant sol menjariem i la festa la seguiriem aun altre joc.
el meu E-mail
elbarbera@gmail.com

Leo ha dit...

Yo si puedo hacer algo me lo decis,mi correo es: hazielleo@hotmail.com

Mª Jose López ha dit...

Nois, em poso on no em criden, pero us vull dir que arrimant una mica l'hombro tots plegats ho aconseguireu, anims!!! Nosaltres ens ho vam pasar d'allo mes be, va venir gent que el dia 7 no hi eren i va estar molt emocionant. Us desitjo lo millor. BESETS

Susanna Ferreres ha dit...

Selu,
Jo no he contestat, però saps perfectament que pots comptar en mi.
Ens veiem . . .