dilluns, 13 d’octubre del 2008

ATENCIÓ GENERACIÓ DE LES CARAGOLES

Hola!

Segueixo entrant de tant en tant al bloc (he de comfessar que no tant sovint com ho feia als voltants del 7 de juny) i tot i que veig que esteu una mica "desangelats" he de dir-vos als de les generacions del 64 al 67 i rodalies que em féu ENVEJETA SANA. Sou els que més us heu mogut i més us heu implicat (i no ho dic amb ànim d'ofendre a ningú dels altres...no em malinterpreteu, per favor) i, principalment, els que més heu respòs (y para muestra un botón...que diuen al poble ma mare).

Bé, a banda d'aquest incís, he repescat la meva oblidada contrasenya del bloc per a fer pública una proposta que vam fer a la taula de les generacions del 76 al 78 (una representació escassa, però contundent) i que la Laia ha "reactivat" aquests dies. Hem pensat de fer un dinar (en principi) i volem comptar, a més a més de amb els nostres companys de promoció, amb aquelles promocions properes que s'hi vulguin sumar. No s'ha parlat encara de dates, amb la qual cosa quedem oberts a propostes. Estem intentant el sistema boca-orella a veure si tenim sort.

Procuraré d'anar penjant les novetats al respecte. Des de la setmana passada, i si no m'equivoco, en som uns 6.

Si al final en som 6...pos 6 ben avinguts que dinarem plegats, però queda clar que com més serem millor ens ho passarem.
Escampeu-ho!!!

Una abraçada,

Sonia Pelechano

7 comentaris:

Susanna Ferreres ha dit...

Hola Sònia,
No se si ens coneixem, jo sóc Susanna Ferreres, una de les organitzadores del passat 7 de juny. He mirat les llistes que tinc i la veritat del 76 i 78 tinc molt poqueta gent (penso que nomès els que vàreu venir al dinar), però del 77 tinc una vintena de persones amb telefon. Si vols que et passi la llista em dius el teu e-mail i ho faré en privat. Que tinguis èxit de convocatòria ! ! !

neus ha dit...

La meva amiga Susanna veig que ja s'ha adelantat.
Espero que feu un bon grup!!!

carme g ha dit...

Segur que tindràs èxit de convocatòria, la gent s'hi apunta i sobretot en petits grups. Ja ens ho diràs. Els del 64 també vam utilitzar les fotos de l'escola i ens van anar molt bé.

Crea el teu bloc ha dit...

La familia ha augmentat una miqueta, ja en som 8!!!!!! jejeejjeje

Anònim ha dit...

hola soc amador
si sou pocs no crec que hi hagi cap inconvenien que vingueu al sopar del 29 de novembre , crec que estarem tots dacord ja que es va dir que no tancavem portes a ningu , aixi que ja ho sabeu entreu a la trobada del 29 i teniu el numero de conte,

i si no que ho paseu força be el 22

sonia76 ha dit...

Moltes gràcies Amador i companys per la vostra oferta. De moment sembla que en serem bastants més, així que tenim una bona estona assegurada.
Tot i així ho comento amb la resta.
Gràcies una altra vegada i que us ho passeu molt bé vosaltres també si no ens veiem!

Anònim ha dit...

amador
sonia es fara una propera trobada per esclari tot lo del dia 29 re , ja vaig dir que no crec que hi agi cap inmcomvenien , sigueu els que sigueu ,je que con mes sirem mes ho pasarem be. de totes maneres et puc fer saber cuant sira la reunio , i veniu alguns en representacio el meu movil es 696954780