dissabte, 11 d’octubre del 2008

29 de Novembre, la data proposada.

Ara que tinc a la familia dormint i puc disposar de un momentet, explicaré una mica par damunt la xerrada que hem tingut Amador Gisbert, Neus Jove i jo mateix Rafel Pedret.
A la Cinta ja vam parlar de intentar fer alguna cosa al Casal de Jesus, i a Amador la idea li va agradar prou, pel tema de la música que es la seva passió, el lloc gran i que podriem disposar unica i exclusivaments per nosaltres. Jo tenia que mirar dates i posarme en contacte amb ell, fins la setmana passada no vaig poder-ho fer.
El dia 7 quan vaig obrir el correu ja era massa tard, vaig trucar a Susana però tenia una reunio i no vam poder parlar gens. al dia següent vaig parlar amb Selu i amb ella mateixa i van comentarme una mica el que a vingut a ser el cop de puny a la taula de Selu.
Avui mateix m'ha trucat Amador, ja tenim dates?, hem estat parlant de la reunio del passat dia 7 que nomes van ser cuatre persones i que tenim que possar els co... damunt la taula (qui en tingue) per conseguir portar aixó a terme.
Hem parlat que els anys podrien ser del 65 fins al 71 sense deixar fora a ningú que vulgue vindre, i també s'ha comentat que la gent amb ganes de implicarse ho te que fer ara, amb un minim de dos persones per any.
Jo ho poso aqui per que opinem tots, el restaurant es mes facil, el casal es prou mes complicat, però entre tots ho podem aconseguir.

26 comentaris:

Carme ha dit...

No he entès lo de les 2 persones per any. Pots posar un exemple?

Toni Gallardo ha dit...

Ja ho dirà el Rafel, sobretot si m'equivoco, però em sembla entendre que a l'organització hi hauria d'haver un mínim de 2 persones per cadascun dels anys convocats. Suposo que és una forma d'assegurar que la feina estigui una mica repartida. I també serà qüestió, suposo, de posar un número no per arbitrarietat sinó per reclamar un mínim compromís del personal.

Rafel ha dit...

Toni, com sempre tens raó, la idea es que de cada un dels anys convocats surtin dos persones per moure tot el tema, i repartir així millor la feina.

neus ha dit...

Jo també ho entenc així Toni.

Amador i Pedret ja coneixen la meva opinió perquè ahir de casualitat ens vam trobar pel barri de ferreries i no vam parlar d’altra cosa que d’organitzar un sopar.
Si volem ajuntar 7 promocions estem parlant de quasi 300 persones, això és una boda!!, això és molta feina!!!

La meva opinió és que 2 persones per generació ens quedem curts. Mínim 4 per any, perquè volem que sigui un altre cop un èxit de convocatòria no?

Tenim experiència: les del 64 han reunit en la seva primera trobada 37 persones i han estat 4 les persones que l’han organitzat.
Natros vam preparar la trobada del 7 de juny amb poca gent en comparança, però ho vam fer amb molt de temps.

Quant he vist del 65 al 71 m’ha agafat un encongiment de cort, la veritat.

Toni Gallardo ha dit...

És evident que cal posar-s'hi de debó si l'objectiu és aquest. No sé si m'acceptareu un consell, ja que últimament em sento a dir molt sovint que només parlo i no treballo. En tot cas aquí va i gratis: no seria millor, ni que que sigui com a plantejament teòric, posar-se objectius menys ambiciosos?

Potser estem una mica pressionats per l'èxit ressonant del 7 de juny, que ha deixat el llistó molt alt. Però vaja, en general, quan tens un problema i no li veus solució fàcil a l'engrós, potser la pots trobar en la direcció contrària.

Un suggeriment que potser pot alleugerir la feinada d'organitzar un acte que, pel capbaix, tindria 300 assistents. I si cada curs s'organitza el seu sopar, el mateix dia, a diferents restaurants, i a una certa hora tothom que vulgui fa cap a algun lloc per prendre alguna cosa i continuar la festa?

Ja sé que potser no hi ha bars ni discoteques on ens puguem posar 300 persones. Per tant, potser podem donar-li un gir a la qüestió.

A prendre copes que hi vagi qui vulgui, i la trobada general pot fer-se prèviament. No hi ha millor marc per fer una espècie de berenar o de cocktail previ al sopar de cadascú que la mateixa escola. Sopar al pati hauríem de deixar-ho per a altres èpoques de l'any, evidentment, però a mitja tarda, quan encara hi ha una mica de llum i la temperatura no és desagradable... Posats a fer fins i tot podríem assistir a la reunió general amb els nostres fills...

No sé si la idea és disparatada. Si bé pot complicar la coordinació, s'ha de reconèixer, crec que simplifica molt la logística.

Montse Redó ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

yo pienso que seria mejor un retaurante de gran capasidad por ejenplo ELPLAS DELS CATALAS O LA PIRAMIDE DE VINALLOP y cercano a tortosa que se ocupe de la comida y la musica para esta TORVADA esto es solo una sugerensia por ayudar de mi parte en lo porsible a estos conpañerosque hacen esto porsible

Susanna Ferreres ha dit...

A veure si ens situem: l'objectiu dels "quatre de Filipines" (que diu Selu) és trobar-nos COM A MÀXIM tres promocions 67,68 i 69. No ens equivoquem, al menys per mi, l'objectiu no és fer un altre "7 de juny".
Com diu Toni, i te tota la raó, no trobarem lloc on anar com li doni a la gent per venir ! ! El que si m'ha fet molta gràcia és poder fer sopars per diverses promocions el mateix diu i després trobar-nos per fer una copa.
Per altra banda, penso que el millor és anar a un restaurant ja que així nomès et cal reservar previ al nombre de persones que serem. I que els cambrers/es ens serveixen i nosaltres tranquil·lament ens dediquem a xerrar, riure, comentar i disfrutar d'alguna sorpreseta . . . Que trobeu ?

Leo ha dit...

A mi me parece que lo que dices tú Susana es lo mejor,¨¨pa que tant d'embolic¨si la cuestión es poder hablar y echar unas risas.

Rafel ha dit...

Susana, Amador va comentar que la gent del 65 es volia afegir a nosaltres i que algú mes d'altres promocions de després de la nostra
també, potser perque son poca gent o per afinitat a nosaltres, la qüetió es que vingui qui vulgue.
El tema de sopar cada promoció pel seu cantó es valida com qualsevol altra, jo vaig penjar al blog aquest comentari per a fer una mica de debat.

neus ha dit...

A mi la idea del berenar o coktail m’agrada. Ara que el debat està encetat dic que hem de quedar per parlar-ho.
Quedem per fer un vermut un dissabte a migdia?
Amador, tu que parles amb tanta gent del 65, 66...però que no comenten res al bloc, i segons tu tenen tantes ganes, els has de dir que vinguin el dia que quedem.
Jo sé que els del 67 amb qui podem comptar per formar part en alguna cosa de l’organització són:Liberal, Escudero, Mola, Vidiella.

Xica tu Montse Redó, que vol dir que t’agafa mal de cap....ai ai ai...que tu no voldràs venir a la festa que organitzarem? Total un any més un any menys... (Susanna no em maldis)

Montse Redó ha dit...

Mireu,lo del mal de cap no ho deia per vatros que aquests ultims dies esteu parlant,al cap i a la fí,de les vostre coses.
Lo del mal de cap éstà relacionat amb les parrafades del senyor T
(com jo l'anomeno familiarment)
Cada cop que intento llegir una entrada seva,se m'ennuvola la vista i m'agafa son.
Jo no sé ben bé quin serà el futur del blog,pero a n'este pas es momirà d'aburriment.
Teniu en compte,que la majoria dels exalumnes de la Mercè no tenim cap doctorat,ni cap degree,ni tans de fums.
Crec que el blog hauria de seguir sent una eina divertida i lúdica de comunicació entre antics companys d'escola.

teruel ha dit...

ijo crec que la susana te tota la rao fe mes de tres quintes es casi vulgue fer un atre 7 dejuny

albert ha dit...

Holaaa!!
Vaya ciri s'ha montat en pocs dies.

A veure, crec que si ja s'ha posat com a data el 29 de novembre, el que podriem fer es quedar per fer el vermut com diu la Neus. De cada quinta hi ha un llistat d'alumnes. Els 4 o 5 de Filipines que se suposa que aniran al vermut poden trucar a 4 o 5 persones de la llista del seu curs i així montar un grup i quan cada curs tingui el seu montat, (encara que sigui de dues persones), mirem que fem, si un sopar tots junts o per separat, i així a veure si per al cinc o deu de novembre podem anar a demanar taula.
Què us sembla?

neus ha dit...

Ei Albert Mola!!! matinador, a veure qui més entra i escriu i diu la seva.

Va xiquets i xiquetes, que em tocarà dir a mi el dia del vermut també?

I tu Pedro Carrillo, amigo mio des de la trobada cintera, també voldràs venir a fer el vermut en natros?

I a Toni, que està a Calafell el tindrem al corrent, perquè més val que es guardi el dia per venir a sopar en natros o a berenar o el que sigui, perquè dels seus també es despenjarà algú no? que no quedem pa treballar!!!!!

José Manuel ha dit...

Jo si que m'apunto a la trobada prèvia de vermut, evidentment. Per cert, bon dia, Albert...I no cal que es trague el tema de context, una macrotrobada me sembla moooolt difícil, i si parlavem de 67-8 i 9 per la bona sintonia que vam tindre als nostres anys escolars, pos és una bona xifra per ser gent però sense passar-se, que sino tot és molt més difícil. Sense traure que si algú més s'apunta, pos avant. O sigue, que si hi ha cita de vermut o algo similar lo pròxim dissabte o el següent o l'atre...pos quedem i anem tancant en objectius clars i realistes.

Clara Massip ha dit...

Jo crec que és molt millor no complicar-se la vida intentant muntar una macro trobada, la proposat de Toni de veure'ns a la tarda pot ser una bona solució per reunir-nos tots els que vulguem, i conèixer les famílies respectives. Després, anem a sopar per grups (que no cal que siguin estrictament generacionals, si hi ha gent de diferents anys que té relació i ganes de muntar-ho junts...), ja que això simplificaria bastant la logística de restaurants.

Per la meva banda, la data del 29 de novembre em va bé. L'Elena Castells ja m'ha comentat que començaria a fer trucades, i Toni, com van les teves gestions, hi ha gent que s'apunta al soparet?


Ah! i no puc evitar de comentar-li a la Montse que llegir les entrades del bloc també és optatiu, si les del Toni t'avorreixen... passes a les següents i tan contenta, no?

A mi en canvi m'agrada molt llegir-te, Toni (i no considero que per escriure el que escrivim per aquí calgui cap doctorat... estaríem bons!).

neus ha dit...

doncs ara jo:
el que Toni em dóna cada cop que publica és un regal, ara m’interesso per la resta de blocs ebrencs que fins ara, des de que participo en aquest, no sabia ni que existien.

Cada cop que fa una aportació se’m desperta la inquietud i el neguit de buscar informació sobre el tema i poder aportat alguna cosa nova al comentari i a la resta de companys que ens connectem. Estic encantada de formar part d’aquest bloc.

Anònim ha dit...

Ha de ser el 29/11, no pot ser el 21, ja que no el 29 no hi soc, em vaig de viatge. Sí no es pot canviar, no passa res.
Fiquem data per la trobada del dissabte.
Que us sembla el dissabte 18 sobre les 11 o 11.30 a l'Amets, Massada, on vulgueu.

Anònim ha dit...

bueno soy amador gisbert , aver si nos entendemos , la propuesta es en el casal de jesus , no creo que estemos las 300 pero entrariamos mas si se quisiera, el tema esta en un caterinc de apie del cual no hay ni sillas , ni camareros o tal vez si dos , sera un pika pika cena del cual la jente ira diabolando por las mesas y hablando con todo el mundo, en el casal disponemos de neveras , yo si supiera la gente que somos , , de aqui que pedimos que se involucre dos personas de cada quinta , hacer una pre reunion para que cada quinta se encarge de llamar y contactar con la gente , yo como dije me encargo de pedir precios de 2 tiradores de cerveza , del caterin de los platos y cubiertos de usar y tirar, de la musica, de la limpieza del dia siguiente del casal, eso no lo dudeis. pero hay que hacer saber a todo el mundo de estas quintas que se hace y aproximada mente cuanta gente vendra,y cuando tengamos ya los presupuestos encuima de la mesa en otra reunion se abre un numero de cuenta para que la gente ingrese el dinero , ya me muevo con los cateirngs y demas el casal nos sale baratisimo ,ya que rafel pedret ya tiene el precio y dia que seria el 29. siento Elena que no estes,
no es tan descalbrado ni macro simplemente es empezar a trabajar un poco con la gente que realmente vendra lo demas en tres llamadas de telefono se hace todo, ya que el sitio que es lo mas importante y dificil de encontrar ya esta.me are cansino de repetirlo , pero es asi simplemente dos de cada quinta para captar su gente y saber cuantos vendran , por que por que los de la quinta es mas facil de localizar y todo lo demas es tres llamadas de telefono no mas a partir de ahi dos reuniones mas y echo , perdon por las faltas de ortografia pero es que hay que correr, bueno espero comentarios sobre esto ya que es lo que se hablo en su dia con la gente mas o menos pero el tiempo corre y se tendri que empezara a saber alguna cosilla del tema, y creo que esto aparte de mantenernos mas unidos ese dia , nos saldra muchisimo mas economico que un restaurant, quien quiera mas que me llame al 696954780 y por palabra lo explico mejor

Anònim ha dit...

neus si que tengo ganas de hir al ese vermut sino pasa nada ya avisareis del dia y el lugar y hablaremos de la trovada

justina ha dit...

Està bé la idea, quant vulgueu parlem, vinga va quin dia quedem. Amador,Rafel fiqueu data

Leo ha dit...

Yo también me apunto para echar una mano,cuándo quedamos?

Rafel ha dit...

Aixó mou, pels noms que puc veure i coneixer al bolg, no ens estem anant massa dels anys que va dir Selu 68,69,70.
Dir també que la data la vaig possar perque als responsables del casal els tenia que dir alguna cosa,ells reserven aquest dia pero no tenin res en ferm, Toni també es un exalumne de la Mercé.
Selu tu no dius res?

Susanna Ferreres ha dit...

Amador,
Penso que no has de llogar ni reservar res fins que ens trobem al vermut. No corris . . .

Josep Lluís Solé "Selu" ha dit...

Xeics, xeics uns dies només mirant el blog i Rafel ja em retaru que no dic res ( es broma).. lo que puc dir dir és que aixó comença a funcionar, que la idea del vermut és perfecta, de fet és que hem fet "els 4 de Filipines", quedar fer una cerveseta, xerrar una mica I FINS ARA, vere que tot estava molt parat. Jo vull pensar que el dia 18 a la Masada per fer el vermut és, en principi, bona data i bon lloc i el que voldria i voldriem és una assistència mínima de gent COMPROMESA i no els 4 de sempre. Confio i molt que aquesta vegada la gent respondrà.
També vull dir-vos que jo vindré més tard, si algú es vol esperar, ja que abans de la 1 no puc.
Aneu, si pot ser contactant amb més gent i fent correr la veu.