dimarts, 9 de setembre del 2008

TORNEM A LA NORMALITAT

9 comentaris:

María Jesús Nadal ha dit...

Ay, ay, ay ! fa tans de dies que no endollaba l`ordinador que ja no sé ni com se publica. Pues volía posar titul i text i el text s`ha quedat pel camí. Ho torno a intentar.

María Jesús Nadal ha dit...

Ho tornaré a intentar demà pues hem surten moltes coses a la pantalla i ja estic una mica espesa per poder solucionar-ho. Sols vull dir que endavant el dimecres i que tots aquest dies que no hi ha hagut trànsit de blogueros no vol dir que ja no vulguessim fer res més, sino vol dir que l`estiu et fa viure moltes més hores al carrer, platja, piscina i que no ten dones conte i ja s`han fet les 9 de la nit i no has ni arribat a casa, ni sopat ni res de res, quan a casa meua a l`hivern a les 8 ja sopem i a les 9 la criatura ja dorm, i els seus pares, o sigui jo i Miguelito el meu home poden navegar per internet, publicar, xerrar i... ejem ejem, el que convingue. Pues ja se sap, que a l`estiu fas moltes coses que al hivern no pots fer, peró és queden moltes que t`agradaría fer i no pots, pues el temps passa volant, volant i men vaig a dormir que ja toca.

neus ha dit...

OK OK i OK mos ho creiem.. no calen tantes explicacions... je je je, per cert vas rebre el meu e-mail?

Pilar ha dit...

Yo digo lo mismo que tu, Mª Jesús.
Dejamos siempre el verano para hacer las cosas qeu durante el año no podemos hacer. Estamos más por la calle y empleamos nuestro tiempo libre, en otras cosas diferentes. El que no nos conectemos no significa que tengamos esto olvidado, solo que yo, personalmente he entrado algunos dias a leer para estar al dia, pero no a publicar, ya que .. bueno, hay otras cosas que me han apetecido más hacer. Eso no significa que no quiera estar aqui y que no lo tenga olvidado, este blog, siempre, digo siempre lo tengo presente.
Un beso a todos, y volvemos a estar aqui.

José Manuel ha dit...

Hey, sobre les 21 o així estaré per la Barra Tortosina, a vere si mos veem uns quants i comencem la represa en serio dels temes de sopars o dinars pendents i demés. Hasta demà!

Toni Gallardo ha dit...

Per no obrir una entrada expressa per a una simple petició, deixo aquest comentari.

M'han dit els meus pares que sortia un article a l'Estel, de l'Ildefons Garcia, que parlava de la trobada del 7 de juny i de tota la moguda que hi ha hagut al voltant de la Mercè.

Algú podria escannejar la pàgina de l'article i penjar-la aquí, perquè la pugui veure tothom?

No he sabut trobar que l'Estel tingui web. Si en té i algú en sap l'adreça ja ho buscaré jo mateix.

Gràcies.

Pilar ha dit...

toni ahora voy a mirar si lo tengo. Yo tengo un Estel, pero no me había dado cuenta de eso.
Voy a mirarlo, si lo tengo , te lo escaneo ahora mismo.

Toni Gallardo ha dit...

Pilar, per mi no ho facis, que sigui per a general coneixement.

Pilar ha dit...

Claro por supuesto, lo haré para publicarlo para todo el mundo. Además, ni me había dado cuenta que hablaban de eso, ahora he visto leyéndolo deprisa, que por lo menos al final del artículo hace una mención, no sé si en algun momtno más lo hace, no me ha dado tiempo de leer.