dimarts, 9 de setembre del 2008

Publicat a l'Estel de setembre de 2008 per l'Ildefonso García



No estoy segura de que se lea bien.

Sobretodo para los que estáis fuera y no podéis leer esta publicación.

Un saludo!

16 comentaris:

Toni Gallardo ha dit...

Pilar,

moltes gràcies per la feina i la rapidesa.

Toni Gallardo ha dit...

Clicant a sobre, es pot veure gran i clar.

neus ha dit...

gràcies Pilar. l'Estel ens arriba a quasi tots, però s'havia de publicar.
Toni aquesta nit farem una copeta a la teva salut, que se que últimament et cuides molt, molts ànims!

Toni Gallardo ha dit...

Bé, si no vinc no és per temes de salut, ja que em cuido molt, però tampoc es tracta de res de l'altre dijous. A fi de comptes, dues baldanes encara me les puc menjar i fins i tot prendre'm una copa (espero que això no ho llegeixin ni la meva metgessa ni la meva infermera). És estrictament per feina.

Això de dedicar-se a una branca de la comunicació específicament política i institucional, fa que hi hagi certes dates en què se't gira molta feina. La Diada n'és un. I pot sobtar, perquè molta gent es pensa que els actes que s'hi fan surten sols. Com que es fan cada any...

A l'empresa hem fet feines relatives a la Diada per a diferents clients. Com que l'empresa és petita, tot i que li va molt la marxa, el "jefe" continua "embrutant-se les mans" (*). I aquesta mateixa nit ja comencen a celebrar-se els primers actes. He de ser a dos actes diferents, un a les 8 i un altre a les 10, afortunadament a la mateixa comarca. Però a bastanta distància de Tortosa.

Per tant, en un altra ocasió serà.

(*) I pensar que em vaig embarcar pensant-me que faria vida de marquès... (:-)

neus ha dit...

Toni, el fer-se gran ensenya moltes coses, però un és com és i quan un té tendència a liar-se és lia, (liar-se en el sentit de ser emprenedor de coses, projectes idees...) i encara que en aquest cas parlem de feina i per tant de calés quan una persona creu en el que fa doncs corre el perill de no mirar ni hores, ni res de res. Bona Diada!!!

Toni Gallardo ha dit...

Com deien les nostres mares: com més gran, més animal.

Anònim ha dit...

poca gente de la merced en la varra tortosina haver si para la porsimo en cuentro se anima mas la gente

Toni Gallardo ha dit...

Tot i que sembla que la trobada de la Cinta va ser bastant fluixa pel que fa a participació, si algú va fer alguna foto, potser valdria la pena penjar-la. Ni que sigui per deixar constància.

neus ha dit...

Ja tinc ganes de publicar-les, però la meva càmera no és digital i tardaré uns dies, però pocs perquè jo també tinc ganes de veure-les.
Us faré cinc cèntims, aquest anònim que ha fet el comentari és Pedro Carrillo Roman del 69 i va venir des d’Amposta. Visita el bloc des del primer dia.
El dia del dinar va venir a la jornada de portes obertes però no es va poder quedar al dinar ahir es va quedar en ganes de trobar-se en gent de la seva quinta, només estava ell.
Vam passar una bona estona comentant històries de pàrvuls, ens van venir a la memòria famílies que han passat pel cole i que el dia del dinar no van venir: els germans Lerin, Lendines, Agramunt, Gil (los del bar la “maña”), Gómez, Salvado, ell mateix també són uns quants germans, han participat en el bloc tant ell com la seva germana.
Elisabeth Royo del 1968, també es va presentar a la barra, és curiós tampoc va poder venir el dia 7, la recordeu? Ja veureu la foto.
“Selu” Josep L. Sole, també va passar un moment, i Fito, i Alonso bé ja penjaré les fotos.
Toni, passat la Cinta ens posem les piles tindràs noticies nostres (expo, llibre)

José Manuel ha dit...

Hey, jo tampoc vaig puguer passar a última hora, excuses en especial a Selu. De totes maneres, si va bé m'agradaria puguer implicar-me més en actes vinents, treuré temps d'on pugue.

Anònim ha dit...

neus y conpañia sos felisito mucho por la labor hecha en esta organisacion de los exalumnes de la merce porque gracias a personas como vorsotos recordamos de donde venimos garsias hasta la porsima torvada

Rafel ha dit...

Jo també demano perdó per no assistir, però aquella mateixa tarde hem vaig quedar sense cangur, encara que podia passarme amb els nois pel parque, no hagúes pogut gaudir xerrant amb els companys. De totes maneres als "caballitos" he parlat amb Tara, Gisbert, Selu, Mª Jesus, Elena, Dolors, Neus Balaguer i crec que no hem deixo a ningú mes,
el que vull venir a dir es que aixó no ho podem deixar perdre, falta un altre soparet.

neus ha dit...

Rafel lo soparet quan vulgueu, jo m'apunto, ara bé no m'implicaré en organitzar-ho perquè m'hi vull dedicar a les altres dos activitats que ens vam comprometre a fer (expo i llibre, si l'ajuda institucional no ens falla)i a tot no es pot arribar. Ja sabeu que natros disposem de dades per localitzar a companys quan vulgueu informació teniu el meu correu.
Jose Manuel, ats Cardona? crec que tinc el teu e-mail no? t'ho dic perquè es perillos això de la col.laboració i la implicació je je je. Gràcies, el temps es molt apreciat si necessitem qualsevol col.laboració em comunicaré amb tu.
Salut Pedro Carrillo!!! i fins aviat.

José Manuel ha dit...

Hola Neus. Si, sóc Cardona, vam intercanviar emails quan se dubtaba que vingués al dinar lo més mediàtic dels assistents, Migueli. Saludos a tothom i a disposar, com diu aquell.

lola ha dit...

Hola neus,has hablado un par de veces de la expo y el llibre y me tienes intrigada.Es algo que nos pueda interesar a todos?.Por favor explícalo.

neus ha dit...

Lola, mira la publicació de Cinta March del dia 28 de mig que porta com a títol: DE COM VA SORGIR LA IDEA DE LA TROBADA D’EXALUMNES.
Aprofito aquest comentari per dir a tots que l’organització aquest estiu també ens hem aletargat (crec que així ho va escriure Toni ) però ara després de la Cinta ens posarem les piles per tal de dur a terme aquests dos projectes.
Jo veig difícil presentar aquest últim semestre el llibre i l’exposició, hem estat parlant que un altra data podria ser el 23 d’abril 09.
No obstant això tant prompte com tinguem més informació sobre aquestes dos activitats penjarem la informació al bloc