dimarts, 2 de setembre del 2008

Oïda, gent del 66

El 9 de setembre hi ha una festa convocada pel Siluro Club (generació 1960 si no m'erro) i oberta a la resta d'anys de la Mercè. Era una idea original d'ells, però s'havia parlat de la possibilitat que cada promoció organitzés un sopar, i acabar tots la festa al pub Aire. En definitiva, com deia el Genaro, es tractava de veure'ns amb motiu de les festes de la Cinta. Però sembla que aquest estiu hem estat tots molt desconnectats, no tan sols del bloc. Al final, la trobada serà bastant informal, però més "unitària" en relació al plantejament inicial.

Com podeu comprovar a l'entrada anterior, el punt de reunió és a les 8 del vespre al pub Aire. D'allí s'anirà a la Barra Tortosina a sopar. I tot seguit es tornarà al pub per a una ració de "locura silurera", que dit així promet bastant.

Aquí al bloc un parell del 66 (jo mateix i crec que la Clara Massip) havíem esmentat la possibilitat de trobar-nos la nostra promoció, tant per tornar-nos a veure com per a possibilitar la presència de companys i companyes que no van poder assistir el 7 de juny. Com que tot està molt parat, no se n'ha sabut res més.

En tot cas, colla del 66, ja veieu que la cosa s'ha organitzat d'una forma tan flexible i informal que potser no cal dir res més. Qui vulgui ja hi farà cap. En tot cas, seria d'agrair que si algú del 66 vol anar-hi que ho faci saber. La Clara comentava que vindria, però que calia tenir en compte que viu molt lluny de Tortosa i que volia saber si hi hauria "quòrum". És una petició raonable. Si algú llegeix això i vol "convèncer" la Clara, que digui alguna cosa.

D'altra banda, les persones que estan al capdavant de la Plataforma d'Exalumnes hi aniran? Neus, Susanna, Cinta..., hi fareu cap?

Jo miraré de vindre. No puc confirmar-ho, perquè estic bastant liat amb la feina. En tot cas, això que la cosa sigui tan flexible m'ho posa fàcil, encara que sigui prenent la decisió en l'últim moment.

6 comentaris:

neus ha dit...

Toni, els del 67 i 68 hem començat ara a organitzar un soparet per al mes vinent o l'altre.

Tal com has comentat hem estat molt desconectats aquest estiu, jo pensava estar més ficada però he tingut uns cosins aquest estiu que feina anys que no veia i he estat de voltat tot el mes d'agost.

De totes formes jo segur que em passo pel de Genero aquest dia 9 i la idea de anar a sopar a la barra Tortosina pos que vols que et digui, m’agrada molt. A més, tampoc es tracta de fer les 6 del matí, que “en son demà és dia de calçó vell” però un mosset, petar la xerrada i si convé una copeta que són festes de la Cinta. Segur que convenço a la resta de l’equip Susanna, Cinta, Noel...ja et diré alguna cosa.

En quan als del 66 enviaré un correu a l’Esther Galindo i a la Juani Burgos perquè entrin al bloc, elles vam estar molt actives en quan al retrobament del 7 de juny, tenen llistes de la vostra promoció amb telèfons per poder localitzar a la gent.

Avui he quedat en Genero, vull facilitar-li dades d’excompanys de la seva promoció i suposo que m’informarà de la festa del dia 9. La idea és publicar més informació per engrescar a la resta de promocions perquè vinguin aquest dia.

Toni Gallardo ha dit...

Neus, el pub Aire és un que està allà al costat d'on hi havia el Fèmina?

neus ha dit...

Si al Fémina. Ara hi ha una placeta on el Tupí i l'Aire posen terrassa. El Tupi fa cantó i l'Aire és al final del carrer, tal com ha dit Alonso, al racó.
Potser ja ho saps però et comento que el Fèmina estarà obert durant les festes de la Cinta perquè fan una exposició sobre el Japó. Jo es que el fèmina també em porta records i vatros que esteu fora suposo que tornar-lo a veure també us farà gràcia.

Anònim ha dit...

al final pera que pugusim esta tots junts y gaudir de un altre dia per esta entre els nostres amigs em trasladat la festa del dimarts al dimecres aixi la penya ya no portar la mateixa presa perque al dia siguent tindre que anar a currar...lo demes continua igual trobarmos sobre les 8 de la tarde al pub aire y despres anar a sopar a la barra tortosina per a preparar forçes perque la nit sira llarga

Toni Gallardo ha dit...

Genaro,

és definitiu el canvi de data?

Anònim ha dit...

siara ya esdefinitiu el dimecres sira la trobada perque a la gent li va millor y com al final no surtim al programa de festes la xent sen antera per este blog