dijous, 4 de setembre del 2008

La trobaba "cintera", finalment dimecres dia 10

La trobada que s'havia convocat per a les festes de la Cinta canvia de data. En comptes de dimarts dia 9, finalment es farà dimecres dia 10. Comenten els organitzadors que moltes persones interessades a anar-hi els han fet saber que és millor fer la trobada en vespra de festa per no haver d'estar pendents del rellotge si l'endemà s'ha d'anar a treballar. I per això s'ha canviat la data.

Tot el programa queda igual, però simplement canviat de dia. A les 8 de la tarda, trobada al Pub Aire. Des d'allà s'anirà a la Barra Tortosina a sopar. I qui vulgui podrà tornar al pub per prendre una copa, ballar...

El Genaro ja ho ha fet saber mitjançant els comentaris d'una entrada anterior. Ho posem aquí perquè la cosa sigui més visible, atés, a més, que a banda del boca-orella, l'únic lloc on s'ha anunciat aquesta trobada ha estat el nostre bloc.

10 comentaris:

neus ha dit...

Toni gràcies, perquè veig que ja has penjat la notícia del canvi de data. Ahir Genaro em va comentar que els de la seva quinta insistien amb el canvi de dia per tal de fer la nit més llarga i em vaig comprometre a penjar la notícia avui mateix, però ara m’he conectat i he vist que ja ho has fet tu. Els Siluro Club estan engrescats i a més sembla que vindrà algú que no va poder assistir el 7 de juny.
A veure si amb aquest canvi de dia la resta de generacions s’animen.

Toni Gallardo ha dit...

Els que aneu a la trobada de la Cinta, si voleu, preneu-vos una copa a la meva salut. En principi, no podré venir. És la vespra de la Diada. L'Onze de Setembre tinc molta feina, que ja comença la nit abans, quan se celebren molts actes. És una qüestió (que no problema) de dedicar-se a la comunicació institucional.

neus ha dit...

jo no veig massa ànims per part dels companys de la meva quinta. Aquí al bloc ningú s'ha manifestat, esteu tots de vacances?
Toni, la Juani Burgos aquesta setmana de la Cinta està fora, i l'Esther Galindo suposo que també perquè li vaig enviar un e-mail i no m'ha contestat.
A casa nostra la Diada la celebrem de manera festiva i reivindicativa, matinem i estem tot el dia fora de casa, però un ratet la nit abans sortiré, si algú del 66, 67 i 68 s’anima que ho digui, i quedem a fer la baldana a la barra Tortosina, penso que aniria bé quedar perquè així parlaríem de la propera trobada d'aquestes generacions. Pedret, Selu, Susanna, Cinta, Noel, M. Jesus, Albert...va dieu alguna cosa.

Toni Gallardo ha dit...

Neus, fa algunes setmanes que tinc la sensació que amb la trobada del dia 7 de juny tothom va cobrir la quota de nostàlgia. I si no és així, que també podria ser, les ganes de quedar i de fer coses que hi hagi, han deixat de vehicular-se a través del bloc.

Hi ha visites, sí, i bastant apreciables. Però això cada dia sembla més un cementiri. I que vols que et digui. No crec que ens haguem d'arrossegar ni d'aquesta ni de cap manera. Jo no sé a la gent, però a mi no m'agrada fer més pena de la imprescindible.

Clara Massip ha dit...

Finalment jo tampoc no vindré, no faig pont, i el dia 11 tinc un dinar a casa, amb la qual cosa hauria de tornar molt d'hora de Tortosa. La veritat és que és un esforç deixar els dos nens, fer el viatge d'anada i tornada... i tot això entre setmana. De totes maneres tampoc no he vist respostes de la gent del 66 apuntant-s'hi, així que ho deixarem per a la pròxima convocatòria, si és que ens animem a fer-la.
Bones festes de la Cinta!!! Clara

Josep Lluís Solé "Selu" ha dit...

Hola a tots!!!
Nievetes no t'has d'amoïnar que jo i altres (Rafel, Tara, Kose Manuel del 69) si que hi serem.
Estem utilitzant el boca-orella per animar a tothom que anem veient i suposo que la gent anirà venint.
Jo és possible que tingui gent a casa però una baldaneta a la barra segur que caurà i si puc allargar-ho més, millor
Vinga no patim que sortirà bé!!!
Una abraçada a tots.

Pilar ha dit...

Es una buena ocasión para volvernos a reencontrar, aunque por otro lado, hay que entender que son fiestas y además víspera de fiesta en la que muchos (ahí me incluyo yo) aprovechamos para salir fuera. Así que, sintiéndolo mucho, yo no voy a poder ir. Espero que os lo paséis muy bien y que nos contéis por aqui que tal ha ido este nuevo reencuentro.
Saludos!

Rafel ha dit...

He que passa,estem aquí,una mica liats pero aqui.
Com diu Selu estem utilitzan el boca-orella, jo he parlat amb la Neus Balaguer i casi m'ha confirmat la seva asistencia, ella es molt amiga de Dolors Monllao i també està informada, nomes cal hem cal dirli l'hora i ja hi som.

María Jesús Nadal ha dit...

Hola a tots !!!!!! Ja començem a tenir els dies de la normalitat més aprop, i jo personalment ho dic perquè podía invertir més temps abans amb el blog que ara, pues amb vacances al cole és dificil estar al ordinador amb hores decents, peró que sapiguesse-ho que les ganes i la ilusió està present i molt. Jo si que vindré, es clar que sí, i a vore si posem una data definitiva per poder fer un soparet. Ara mateix arribo a casa desde aquesta tarde i hens hem trobat molts exalumnes i hem comentat, i per aixó me he assabentat d`aquesta trobada.Encara porto confetti del cosoiris, pero he pensat que si no hem posaba ara mateix, ja no ho fería. Bones festes a tots i fins dimecres.

Susanna Ferreres ha dit...

Hola a tots,
Així és, tots estem aquí. . ., però entre les vacances, els nens a casa i les festes, la cosa no dona per a més.
Ahir no vaig poder venir a la trobada Cintera ja que tenia un altre compromís, però estic al corrent de tot i amb ganes.
Quan marxava cap a casa em vaig trobar a "Verde" i em va fer cinc cèntims de la trobada (va ser molt ràpid, jo portava al nen mort de són).
Us avanço que la trobada pels del 67, 68 i 69 serà el mes de novembre. Tant aviat com sàpiguem alguna cosa us ho direm.
Bona Cinta ! ! !