dimarts, 29 de juliol del 2008

Per la gent del 66

Atenció, gent del 66. Es va parlar el dia de la Trobada, i també aquí al bloc, de fer una trobada de la gent del nostre any. Es va parlar de fer alguna cosa a partir de setembre. Sembla que hi ha una moguda durant les festes de la Cinta, els del Siluro Club i algú altre també. No sé si és molt precipitat, i si quedarà algú que encara es llegeixi aquestes coses, però igual podríem organitzar un sopar els del 66 i acabar-lo anant a la festa del Pub Aire, aquesta que s'explica a l'entrada anterior. Suposo que el Genaro Castelló no tindrà cap inconvenient per acollir-nos, no?

En definitiva, si algú del 66 llegeix això i pensa que podria fer-se alguna cosa per la Cinta, que ho digui. Potser en certa forma sigui millor fer-ho quan ja passi l'estiu, perquè també tindríem més temps per preparar-ho. Això, sense comptar que sembla que no hi som pràcticament ningú. La idea aniria més aviat en la línia d'aprofitar la "sinèrgia" d'altres trobades que s'estan organitzant. Cadascú pel seu costat, però acabant la festa a un lloc comú, si m'explico bé.

8 comentaris:

neus ha dit...

t'expliques molt bé Toni. Jo estic engrescant als meus per decidir quin dia, encara que jo aposto pel 9 per allò d'acabar tots en un lloc comú, tal com dius tu.
Per cert Toni, no t'he tornat a dir res més del llibre i exposició, però els temas estan latents, i tal com vam quedar, contem amb tu, també col.laborarà Xavier Redon (65), ens vam trobar aquest Renaixement i s'ha ofert a participar amb el llibre, té alguna experiència, viu a Benicarlo però estem en contacte via mòbil i e-mail.

Toni Gallardo ha dit...

Jo estaré fora un parell de setmanes, a partir de dilluns vinent. I suposo que estaré bastant desconnectat. No goso dir que estaré "completament" desconnectat, perquè sóc la persona que millor em coneix i sé que això és impossible. Això d'Internet és com un verí, de vegades massa dolç.

Però com que hi haurà una mica de distància pel mig, estaré impossibilitat de fer gaire cosa. Si de cas, a partir del 19 d'agost torno a córrer per Catalunya. Parlem-ne llavors, si et sembla, Neus.

neus ha dit...

ok Toni, bones vacances!!!!

Clara Massip ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Clara Massip ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Clara Massip ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Clara Massip ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Clara Massip ha dit...

Crec que és una bona idea aprofitar la trobada del Siluro Club, si ens hi volen: com més serem més riurem, no? Tot i que el dia 9 cau en dimarts, intentaré muntar-m’ho per venir, si hi ha cuorum.

Jo marxo diumenge cap a França, entre la Bretanya i Burdeus, a casa d’uns amics. Després passaré uns dies a La Molina, amb el sogre, a casa d’uns tiets del Xavier, i a finals d’agost, sí que podré enviar alguna foto de Mallorca! Hi vaig sempre que puc des de fa 24 anys... uff, això ja fa molt vell, eh? Quan comences a comptar els anys de 20 en 20, malament!

No crec que arribe a la Badia d’Alcúdia, que és on vam estar la nostra colla de la Mercè d’excursió de final de curs, però la zona on estic està també al nord de l’illa.

Responc a la Neus, Toni, José Mauel, Selu, Susanna, Pedro... en l’entrada sobre “un altre joc”, que tinc ganes de dir coses!