dissabte, 26 de juliol del 2008

La trobada dels “Siluro Club” surt al programa festes de la Cinta

Tal com ja es va anunciar a finals de juny aquesta penya es retrobarà aquest mes de setembre per tal de continuar gaudint de l’amistat, els records i projectar futurs encontres.
Genaro Castelló, membre d’aquesta generació, està organitzant part d’aquesta trobada amb la intenció de poder agrupar tots aquells companys que no van poder assistir al dinar del dia 7 de juny.

Els “Siluro Club” han quedat per sopar el dia 9 de setembre i per continuar la festa, escoltar música, ballar i prendre la fresca, faran cap al pub Aire.

De fet, Genaro ha inclòs aquesta nit a la programació de les festes de la Cinta amb el nom “guateque exalumnes La Mercè”.

Amb tot això vull animar a la resta de generacions, crec que seria un bon dia per fer un soparet i anar a ballar al de Genaro, no trobeu? Dieu la vostra...

Continuarem informant d’aquesta festa al Pub Aire.

4 comentaris:

José Manuel ha dit...

Pos si que pot estar bé la trobada de vells carretons per a la Cinta, a vere si s'anima el tema.

Alons ha dit...

Eic, això de vells n'hauríem de parlar. Los del Siluro Club sempre jóvens, a no ser que mos pesquen, clar

neus ha dit...

je je je...altanto que la fibra està sensible je je je.
Pos si, jo també estic engrescada i vaig a enviar un correu als de la meva generació i als de l'anterior a veure si els engresco i ens veiem tots el dia 9.

Anònim ha dit...

La "comissió" del 64 ens trobem el dia 30 de juliol per parlar d'un sopar. Els animaré a venir al PUB el dia 9 de setembre. Quants més serem més xalarem !!