divendres, 4 de juliol del 2008

ELS DEL 68 DISFRUTANT DEL DIA 7


Bé, aquí tenim unes quantes fotos que la meva companya Dolores hem va envíar al correu.He tardat uns quans dies a publicar-les, peró aquí les tenim.
Aquestes "quarantanyeres" feia molts, peró que molts anys que no s`habíen vist.
Hem va fer molta ilusió trobar-me amb la Cinta i la Dolores després de tants anys.Una abraçada.



Aquí tenim a Rafel, un tío competent, bon company i caballer, no de cavalls eh ! ja, ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja.... de amable i atés. Sempre tens paraules boniques i estàs dispost a ajudar. Gràcies. Encara que a la foto estigue seriós és molt divertit i ballador, la foto no li fa honra.




La Dolores i la Cinta, fa molts anys eren veïnes i companyes de classe, i jo tant a una com a l`altra feia 26 anys que no les había vist. Alucinada vaig quedar quan les vaig vore al blog al "erem i som" i més alucinada quan el dia 7 vam compartir taula.



Podem veure que el dia 7 va donar els seus fruits i aquestes 3 alumnes que compartien classe,fa més de 25 anys, van poder compartir taula i somriures. Qui hens ho tenía de dir retrobar-se després de tants anys. Qué bónic.



Aquí tenim als ex-profes amb les ex-alumnes, la Dolores, Azucena, Cinta Moreso i Cinta Mora, acompanyades de D. Agustín i de D. Juan Redó.




Mirales elles ! La Carme Pla i la Cinta , teniu que saber que eren de les primeres de la classe. No de la fila eh ! sino que eren de Notables i Sobresalientes.La Carme no era massa puntual a les classes, recordo que sempre feien ella i la seva germana Marga una miqueta tard, peró no els hi feia falta estar més temps, pues el sabíen aprofitar.




A pues, mare meua QUIN CUARTETO ! pareix que estessim fen un anunci de "pasta de dents", peró és que el dia va ser escandalosament fabulós.Tinc de dir que amb la Cinta Mora i la Elena tinc contacte, peró que amb la Azucena Arrufat, feia també 26 anys que no li había parlat, i el dia 7 vam començar dinant, després al pub ballant i vam arretirar juntes.
I COLORÍN COLORADO POR HOY SE HA TERMINADO.



7 comentaris:

neus ha dit...

Te’ns dones conte M. Jesús dels anys que feina que no us vèieu?
I tots vivim a Tortosa!!!! i és una població petita!!!!
Reflexionem... si us plau....je je je

Toni Gallardo ha dit...

Em dóna molta alegria veure com hi ha moviment al bloc. Voldria aprofitar per aclarir que no tinc cap interès especial en què el bloc sigui un no parar.

És un tema de concepció sobre el que significa aquesta eina digital en concret: per definició, és una eina vivíssima. Ara ja hi ha altres eines d'Internet potser més àgils, flexibles i ràpides (Twitter, Facebook...), però els blocs continuen reunint aquestes virtuts, amb l'afegit de no ser tan telegràfics. És un gran què per als que ens agrada escriure.

Ho explico perquè no voldria que ningú es pensés que atabalo per res i demano disculpes si he pogut donar aquesta impressió. Intentar entendre tot el que dóna de sí Internet et porta alguns defectes. En el meu cas, afegiu-hi la deformació professional.

És més, els que viviu a Tortosa us torneu a veure i a parlar pel carrer. Penseu en els que vam caure a Tortosa el dia de la Trobada i vam marxar en acabar, com és el meu cas. No hem tingut l'ocasió de canalitzar les emocions i l'esperit de la Mercè per altres canals. Segur que per això tenim certa síndrome d'abstinència.

Afortunadament, hi ha en marxa diferents mogudes que ens permetran trobar-nos de nou, per fruir d'una nova "dosi" d'amistat.

María Jesús Nadal ha dit...

Pues sí Neus tots els que vivim a Tortosa i fins i tot al mateix barri, i no coincidim, pues ja se sap, cadascú té uns horaris de feina i uns de oci, peró tinc de dir-te que la Dolores sen va anar a viure a Ibiza i la Cinta a ... uy ara no men recordo serà posible! bueno penso que a Huelva, encara que ara ja estàn més aprop, pues torna la Dolores a Montblanc i la Cinta a Roquetes.Que t`aparegut, quina informació, pues la tinc gràcies al dinar del dia 7. Cómo te quedas? A vere si puc anar publicant les altres fotos que tinc, poquet a poquet.Vinga fins un altra vaig a refrescar-me i al currele.
Ah ! Carme ja està bé ara ja he vist el teu correu, pero et pots creure que en tinc 911 per llegir i es clar el teu nom estaba camuflat entre els altres i no l`había vist. Pues a disfrutar de l`estiu i dels peques i com dius tu ja arribarà la normalitat del Setembre.

José Manuel ha dit...

Maria Jesús, filla frena una mica...Per Tunísia bé, molt bé apart de que me van robar la cartera en trentaipico euros, fotos, tres targetes, lo DNI, lo carnet de conduïr...si és que sóc un pringat, ja ja ja

María Jesús Nadal ha dit...

Pringaooooooo , que eeres un pringaoooooooo! Ey que aixó és una cançó de no sé quí. Ostras vaya putada cheic, pues aixó et passa pel nostre territori i et cagues en tot, peró quan et passa fora et cagues en tots i damunt els calçons. Si portabes el passaport, encara rai pataques, i si no, que fas per tornar, anar a la comisaría a perdre un munt de hores per poder agafar el vol no ?. Bé que més no sigue, tot aixó és pot recuperar.
Ah i de posar freno RES DE RES A TOPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

SÓC AIXÍ, QUE TINC QUE FER, XIQUET.

Susanna Ferreres ha dit...

La veritat és que jo em vaig trobar en companys que, tot i vivint i treballant a Tortosa, feia més de 20 anys que no havia vist ! ! ! Toni Acero, Cinta Mora i molts altres...
A mi el dia se me va fer curt, molt curt. Em vaig quedar en moltíssimes ganes de parlar en molta gent.
Crec que podriem començar a pensar en una data ... setembre ?

lola ha dit...

Hola María Jesús. Gracias por colgarme las fotos.Eres un amor.
Por cierto. Para cuando la próxima?. Por favor que no tengan que pasar otros 26 años que se me va a hacer muy largo.