diumenge, 8 de juny del 2008

Reencuentros 68-69













































Un día especial y grato,gracias a todos los que han hecho posible este encuentro.


























6 comentaris:

María Jesús Nadal ha dit...

OOOOOOOHHHHHHHH! La taula de "KOSÉ MARÍA",si és que Ramón, no saps que als treinta i pico som més crios que mai,ja veus menjant, menjant i rient rient ara ets "kosé maria" per a tota aquesta gent.
Leo soy la Nadal, bien por las fotos, ayer me lo pasé tan bien que luego por la nohe no podía dormir.A ver si tengo un ratito y pongo yo las que hice.Estoy afónica y casi no puedo hablar, menos mal que aquí en el blog no hace falta.

José Manuel ha dit...

Lo de José María va ser tot un puntasso, vaja tela. Leo, gràcies per les fotos, m'ha alegrat molt retrobar-vos a tots i totes después de tants anys, ja sabeu que al cole no era dels més comunicatius, ja m'ho perdonareu. Quan pugue pujaré les meues fotos. Vinga que ara toca no esperar vint i cinc anys més per a vere-mos.

Unai ha dit...

Hotia Leo me lo pase de conya,me fui de cena i todo con gente del 69 jajaja i luego de fiesta ,hoy estoy pa reciclar hecha un cardo borriquero estoy hecha un fistrorrrrrrr pero chica q m'ho vaig passar de PTM pa repetir,grasies per penjar les fotos Leo.

angels ha dit...

sort de les fotos tots ens em quedat en les ganes que aixo dures mes .repetirem? espero que no tardesem tant .Sort que vam recuperar al company "josé maría" gracies Leo per ser tant rapida en penjar les fotos estas feta un crack de la informatica

ROSA ha dit...

hola penya.
hem va agradar molt tornarbos a vore, esteu igual que vos recordaba,be en uns anys mes, pero molt guapes i guapos,per ser no espereses les meves fotos, no van sorti ,com podeu comproba tampoc he cambiat segeixo sen un desastre.
muas pet tots i sobretot a jose mº

teruel ha dit...

que ravia tengo por no estar en estas fotos porque eramos de lo mejorcito espero que se pueda repetir aunque solo sea con algunas quintas