diumenge, 8 de juny del 2008

MOLTES GRÀCIES

Hola a tots i a totes,
sóc l'Alícia del 66 i voldria donar les gràcies a les xiques i xics que van organitzar la festassa d'ahir. Esteu fets uns "cracks". Va ser magnífic, molt ben organitzat i molt emocionant. Gràcies a tots i a totes.
I gràcies també Toni Gallardo pel bloc. Per si no ho sabieu, Gallardo és del 66, com jo, per tant vam compartir una bona colla d'anys pupitres i mestres i encara que semblava que dels nostres caparrons no en podia sortir res de bo....mireu si hem arrivat lluny!!!
I sobretot gràcies a les xiques i xics del 66 que van decidir acudir a la festa, després de tants anys. No se si a tothom li va passar el mateix però després dels primers moments en que tothom estava una mica "a veure què passarà", al cap de 10 minuts ja semblava que el temps no havia passat perque les que estaven una mica "boges" ho continuaven estant, els "poc parladors" continuaven sense parlar gaire i les que portaven els xiquets de cul, continuaven portant-los ara (ja sabeu per qui parlo...). Ai, que bé que ens ho vam passar recordant festes d'aniversari, excursions, noviets...
Esperem no tardar tants anys a tornar-ho a repetir i ser molt més dels que vam ser.
Un altre cop gràcies per aquest dia tan fantàstic.

3 comentaris:

Pilar ha dit...

Alicia!! Cuando llegué a casa me di cuenta que ni te saludé, perdona, pero es que todo fue una locura, pero de las buenas!!
Date por saludada y besada!! Pero que conste que luego lo pensé.
qué bonito verdad???
Un besito, aunque sea virtual!!!!!

la castells ha dit...

Se be de qui parles...m´imagino que lo de una mica"boja"...va per mi no???
Si vam xalar...jo encara estic afonica del que vaig revaldir...
Esperem retrobar-mos al setembre , tal com vam dir.
Besets a tots i totes les de 66, per mi la millor "añada"!!!

Alícia ha dit...

Hola Pili, la veritat es que va ser un dia tan emocionant...Allà on miraves veies gent coneguda i pensaves "ara aniré a saludar..." però trobaves a algú altre i...Vinga petons, vinga salutacions...Ho vam passar molt i molt bé.
Castells, beneïda bogeria...
Us petó molt fort a tots i a totes i posem fil a l'agulla per a la trobada del setembre.