divendres, 20 de juny del 2008

Mallorca 1967







Hola, remenant pels calaixos el meu germa Adriá ha trobat alguna foto de Mallorca.
Espero que vos conegueu i xaleu un rato veient-les.
Salutacions.
Monica

4 comentaris:

neus ha dit...

ajudeu-me los del 67, la 1a. foto:Juarez, Monforte, Sanjuan i Querol. (hem de recuperar a Sanjuan que no va venir al dinar)La 2a.: Tarazaga i ??. La 3a.: recordo a Noëlle, Tarazarga, Monforte, Juarez, Fatsini, crec que la de dalt de tot és Míriam Galindo però no estic segura, el de la gorra Sanjuan, i crc quetambé està Nanado Roijals i ????. L'última: Adrià i Noeëlle. Dieu la vostra...

Anònim ha dit...

Som els del 67 i 68, barrejats (jo sóc del 68, com també Fatsini i algú més). Segurament seria cap al any 1982, el viatge de fi de curs a Mallorca. M' ho vaig passar molt bé, algú té més fotos del viatge? Jo no en tinc cap.
Neus, jo també tinc ganes de xerrar amb vatros algun dia. Reconec que em talla una mica perquè fa tant de temps... És més, crec que ens vam veure l' altre dia al supermercat i només vam ser capaços de saludar-nos (jo no et vaig conéixer al principi), però tot serà trencar el gel. Una abraçada a tots.
Raúl

carme liberal ha dit...

La de dalt sí que és la Miriam, però no se qui és la que està en Tara. També està Titi

María Jesús Nadal ha dit...

La que està amb Tarazaga hem penso que és una madrileña que estaba també de vacances a Mallorca, com va dir Rafel alguns Tortosins anaben perdudets amb les Madrileñes.