diumenge, 8 de juny del 2008

LES XIQUES DELS 30 i més...


5 comentaris:

Anònim ha dit...

M'ha fet molta il.lusió veure a les companyeres de la meva mare ja desapareguda.Ahir a la festa vaig poder saludar a Paquita que feia molt temps que no veia.També conec a Adeleta,peró a les altres no tinc el gust.Jo soc la filla de Laura o Laureta com crec que li deieu.Us envio una abrçada molt forta i si teniu alguna foto en la que estigue la meva mare m'agradaria que la pugeseu penjar.Moltes gràcies.

galàxia - imma monserrat ha dit...

Hola Tere, ma mare és Lourdes (sentada amb brusa negra i blanca).
Ella és del 33. No sé si has vist una foto d'un grupet de la seua edat que vaig publicar el 20 de Maig amb el titol "LA MÀGIA DELS RECORDS...", pot ser hi sur la teva mare.
Una abraçada!

Anònim ha dit...

Hola Imma, he anat a la foto però ma mare no hi surt, ella era del any 31, de totes maneres moltes gràcies i donali una abrçada a ta mare.

Anònim ha dit...

hola cariñet quin dia mes inolbidable bam pasar ahir aste mati pensaba que habia sigut un somni pero noooooooo.es la primera begada que bech a tamare riure ten dones conte que poc costa se felis algun ratet domes es mira al nostre alrededo y donarmon conte que les coses sensilles que mos rodeisen son lo mes bonic y els records lo mes importan mira atras y vore que la vida a balgut la pena enalgunes etapes de la nostra vida claro mols vests bonica astarem en contacte

María Jesús Nadal ha dit...

UY ! aquí tenim a la Pepita Subirats, la iaia de la novia del meu fill, i mare de la meua amiga Cinta. ALA ! quin embolic, peró si la Judit es la novia de Pau, bé aixó diu ell que té tres anys, ja hen parlarem quan en tingui 20 que diu ella.
Sra. Pepita, vaigue preparant la dot, per si a un cas.
Estàn totes molt guapes !