diumenge, 8 de juny del 2008

GRACIESSSSSSSSSSSSS

GRACIES, Nievetes Jové per trucarme i enviarme documentació de la festa
GRACIES, Organitzacio per tot lo que vau fer
GRACIES, Don Mariano i Don Miguel per recordar-vos dels vostres xiquets i xiquetes i vindre a les nostres taules.
GRACIES, Companys i companyes de taula per tot lo que vam recordar (noms mitics del cole, com "sigalini" "Sans escarabixa" Jaume "Mahuma" "Escorihuela")
GRACIES, Genaro per la "superfesta" al PUB AIRE (a partir de ahir "lo Pub de Genaro")
GRACIES, Alvaro Acero i a Cano pel nostre "full monty" (ja m'han arrivat ofertes per l'estiu)
GRACIES, Col.legi de la Merçe per ensenyarme.

PERO.............. Malait regim, per culpa d'aquell regim, he tardat 40 anys en coneixer a les meves companyes de quinta, i la veritat que son agradables i simpatiques.

11 comentaris:

dulce ha dit...

Me sumo al GRÀCIES de Ximo, no falté a ningún evento desde la misa hasta el "pub de Genaro" y todo fue muy emotivo. Todo el mundo me decía Dulce que vas acelerada pero era un día para acelerarse, llorar, reír y comprobar que nos hacemos mayores pero que la esencia de las personas no cambia, menos mal que aquí es escribir porque estoy afóooooonica, creo que como muchos otros. GRÀCIES PER TOT

ximo ha dit...

Me he deixat de donar les GRACIES a Toni Gallardo i al "senyor" INTERNET perque sense ells no hagues seguut possible. lo dit GRACIES, Per a mi va ser un dia I NOL VI DA BLE

Anònim ha dit...

Yo tambien me lo pase muy bien y podeis ver mas fotos (INCLUIDO UN DESNUDO PARCIAL DE XIMO Y CANO) SOLO TENEIS QUE CLIKEAR SOBRE MI NOMRE en AZUL

monica ha dit...

Pero buenooooooooooooooooooooo!
Que me'n vaig a casa i aneu fen fulsmontis per ahi. I de Ximo que eixe no te preuuuuuuuuuuuu!!!.

ximo ha dit...

RAFA, amigo, menudo reportaje, en el Interviu ya se pelean por las fotos de Cano i mias.
Gracias tio eres un crak.

Pilar ha dit...

Ximooooooooo
me perdí la fiesta del pub!!!!!!!!! mecachissssssss pero he visto las fotos! ja jaj ajaj jajajajajajajaj ja ja ja ja ja ja ja j ajjajajajajajaaj aj ja ja jaj jaja ja aj aj ja jajja ja ja aj aj aj aj aj aj aj aj
qué rabiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no poder verlo en vivo y en directo!! (no encontré aparcamiento y después de dar vueltas me fui a casita, mecachis!!))
Gracias por todo Ximo, has sido el alma de la feista, de verdad!

Pilar ha dit...

Jo RAfa, menudo reportaje, una pasada!! Gracias!!

ximo ha dit...

Heu vist quin ambientillo vam crear gent de diferentes "anyades" va ser la rehostia.

María Jesús Nadal ha dit...

Ja feia dies que és veía vindre el dia 7, ple de melàncolia, records, alegries i segur que la paraula t`enrecordes va ser la més mencionada.
Moltíssimes gràcies a la organització per tota la feina burocràtica, als colaboradors, a Gisbert que, es va passar per totes les taules fent fotos, i després posant música, a Ximo, relacions públiques al sorteig i animador juntament amb Ñoño al pub, evidentment a Genaro, que hens va fer disfrutar d`alló més amb la seva música i al seu pub.
XIMOOOOOOOOOO! QUE BÓ, QUE BÓ, vaig sortir un moment a fora del pub i sento MARIIIIIIIIIIII ! Mira aixó, jajajajajajajajajajajajajaja, Ximo i Ñoño al altillo amb moviments sexys i lleugerets de roba.

Feliçitats per ser divertits i bóna gent.

María Jesús Nadal ha dit...

Ay, ay, ay ! que me he deixat a Toni Gallardo, per favor, quin despiste, puesestà claríssim que la festa sería un éxit, peró també tinc clar que el blog amb els seus comentaris i les fotos van fer arrancar a molta gent en la prórroga de les inscripcions.
Gràcies Toni.

José Manuel ha dit...

Lo mateix que Ximo. GRÀCIES a tothom i afegir lo mateix que diu ell. Jo ja anava a classes mixtes des de primer (a pàrvuls encara no, hi havia doña Pilar la de les xiquetes i doña Pilar la dels xiquets), però les relacions entre sexes eren encara molt distants. Tants anys después, he estat en una taula en quatre amics i moltes amigues en les que apenes vaig tenir tracte durant anys...veritat, María Jesús Colomé, que me vas sapiguer dir (i era cert) que en este dinar mos vam parlar més que en vuit anys junts a classe...i hem esperat vint i cinc anys, ja ja ja. Gràcies a tots i sobretot a la meua taula, espero retrobar-vos a no molt tardar.