dimecres, 11 de juny del 2008

Especial¨KOSE MARIA¨(Ramón)











10 comentaris:

Leo ha dit...

¨Ese jose,ese jose,eh,eh....Creo que lo de Jose maria fue de lo mejorcito,que buen rato....(Asi me gusta la gente con buen humor)Y sólo faltó su madre,jajajajajaja,eres todo un crack,un abrazo.

justina ha dit...

"José Maria, ja saps com et diuen?" ja ja, vaja estona més divertida que vam passar amb tú. Espero que ens veiem prompte. Una abraçada

Anònim ha dit...

Saludos a Jose Maria. Jajajaja, quin fart de riure. També saludo a tots los de la quinta de 69 (i els que no ho són també, clar). Això ho hem de tornar a repetir! Una abraçada molt forta per a tothom.

sito ha dit...

Hello José Maria , mira que després de tants anys intertar-mos fe creure que et dies Ramón , ja te val. Per nosaltres sempre seràs José Maria . (Per cert ja els ho has dit a la teva familia que els portaves enganyats)

angels ha dit...

avis per "roseta" no vam apuntar ningu be el teu correu posat en contacte en justina i molt tornes a donar . per que sira que no el vam apuntar be?

ROSA(ROSETA) ha dit...

HOLA,PRENEI NOTA DEL MEU CORREO PER QUE A MI NO HEM SURTEN LES FOTOS PERO VATROS A QUINA ESCOLAVAN ANAR QUE NO SABEU ESCRIURE ELS LES DIRECCIONS DE CORREO.JAJAJAJAJ

LUBRICANTS@MICANNA.COM
TAMBE VOS DONO ELNEMERO DEL TEL: PER SI DE CAS 696140757

ROSA ha dit...

els del 64 ja tenen data per trobarse, los del 69 quant,vinga qui comensa a menejar la proxima trobada.

Anònim ha dit...

roseta soy carrillo aver si la porsima avisais un saludo

José Manuel ha dit...

Vaja tropa. Lo de Kosé Maria, BRUUUUUUTAL. Gràcies a tu i a Cristina per la retrobada, sou guais. I no tinguesseu pressa per a trobar-mos, que a casa se mos emprenyaran, ja ja ja. És broma, però potser millor d'aquí uns mesos, no? Mos vemos.

María Jesús Nadal ha dit...

Kose Manuel, et segueixo la "huella" lo de MOS VEMOS és geniallllll.