dimarts, 17 de juny de 2008

Enhorabona i Moltes Gràcies!!!

Des de fa poc temps (poc més de dos mesos) tenim a l'Ebresfera un bloc que ha esdevingut un "nou fenòmen". Es tracta del bloc amb una evolució més espectacular de les últimes setmanes. Ha nascut amb l'ocasió de la celebració del 160è aniversari del col·legi de La Mercè i la trobada d'Exalumnes que va tenir lloc el passat 7 de juny a Tortosa.

Sota el nom de Exalumnes de la Mercè de Tortosa trobem un bloc participatiu que compta amb la contribució d'uns 70 autors que amb més de 300 entrades i comentaris estem escrivint la història del col·legi i de les persones que hi hem passat... història, records, emocions, tendresa, nostàlgia i molta alegria de tornar-nos a trobar al cap dels anys.

Sense cap mena de dubte, hem de donar l'enhorabona a Toni Gallardo, impulsor de la idea que ens té enganxats a tots, uns perquè vam ser alumnes, altres perquè també hi van tenir relació de forma indirecta.

Ara, després de l'èxit de la trobada, amb prop de 600 assistents, no podem estar-nos de felicitar a tota l'organització, a Cinta March, presidenta de l'Associació d'Exalumnes, Neus Roig, Susanna Ferreres, Cinta Favà, Noëlle Sánchez, Neus Jové i la resta de persones de l'organització. I especialment felicitar també a Àngel Ismael, director del nostre estimat col·legi.

GRÀCIES A TOTS
!! , organització i assistents, per un dia tan especial

Generació 1968

Rafel, Selu, Redón

Loli i Carme

Migueli, Monforte, Pedrosa

Més fotos

Technorati Tags:

5 comentaris:

monica ha dit...

Nomes faltaveu vatros!!!!!!!!!!!!!!
Molt be, que vegem com vareu disfrutar de las festa, tambe.
Un beset per a tots de la germana de Redon.

Carme ha dit...

Besades, Monica!!!
No sabia com posar les fotos i finalment he posat un enllaç al final, per poder-les veure totes. No són moltes, que n'hi ha de repes, amb "tomes falses", però hi ha 2 pàgines.
Una abraçada per a tots

lola ha dit...

Hola Carmen. Que ilusión que hayas puesto las fotos. Por fin salgo yo en una de ellas. Las mías se las he mandado a María Jesús porque yo no se ponerlas. Espero que las ponga pronto.
Besos.

María Jesús ha dit...

Casi res el reportatge de Carme, ets tota una profesional, felicitats, ho has fet molt bé.
Jo avui he vist les que me va enviar Dolores per correu, a vere si les penjo demà, pero jo no sé fer enllaços, perque també hen tinc més del dia 7. Bé ja verem com ho faig, potser et demano ajuda.

Carme ha dit...

Ui, pos sí que li farà molta il·lusió a la Dolores, que m'ho va comentar.

M. Jesús, si et puc ajudar amb el que sigue, tu demana.