dimecres, 11 de juny del 2008

AGRAÏMENTS PER LA TROBADA DEL 7 DE JUNY

Com a Presidenta de la Plataforma d’Exalumnes de La Mercè vull donar-vos les gràcies a tots els EXALUMNES que vàreu participar en la trobada de dissabte dia 7 de juny.

Com a portaveu de la part social de l’organització del 160è aniversari del Col·legi vull agraïr públicament la gestió de la direcció del Centre per la seva implicació.

També he de donar les gràcies pel suport rebut als organismes: Ajuntament de Tortosa, Consell Comarcal del Baix Ebre, Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre, Delegació d’Ensenyament TE, Delegació de Cultura TE i Diputació de Tarragona. També una abraçada per l’esforç fet per l’AMPA del col·le.

L’èxit de la trobada ha estat, en part, l’èxit dels seus patrocinadors. Gràcies per totes les donacions i regals que ens vàreu facilitar per sortejar entre el públic assistent. Amb més de 60 obsequis la festa va ser més gran. Moltes gràcies empreses de les TE i de Castelló.

No voldria oblidar-me de les paraules tant sentides i emotives que ens va dedicar el Sr. Paco Climent, l’exalumne més gran i, al que, merescudament, li vam retre homenatge.

També vull destacar l’escrit enviat per l’exalumne Sr. Subirats Piñana que, encara que no va ser allí en presència sí que hi era en esperit. Les seves paraules les trobem al blog http://exalumnes-lamerce-tortosa.blogspot.com/

Va ser un dia de sentiments reviscuts, de moments retrobats, d’experiències inoblidables. Un gran dia per recordar. Un dia entre els dies. Un moment en majúscules… del qual en queda constància als mitjans de comunicació dels què hem rebut un tracte excepcional.

També tinc un record per a tot l’equip de l’organització. Un equip incondicional que ha sabut estar en cada moment i a cada lloc. Després de molts mesos de treball incansable hem recollit els fruits de la sembra, gràcies, especialment, a vosaltres.

Un gran equip, unes grans persones, que han estat treballant sense esperar més que la satisfacció del deure acomplit, l’objectiu aconseguit. GRÀCIES: Neus J., Susanna, Cinta F., Noëlle, Neus R. i Santi. Gràcies també a tots els coordinadors i voluntaris del dia de la festa. Una abraçada a tots i recordeu que el 160è. Aniversari continúa amb els actes programats al segon semestre. Gràcies pel vostre caliu.

9 comentaris:

ximo ha dit...

Si el que tenim que donar les gracies som natros, de tot lo que vau fer pera que un munt de gent pases un dia sensacional I NOL VI DA BLE

Pilar ha dit...

Gracias a vosotros!! Os tenemos que dar las gracias por habernos regalado un dia maravilloso. Además muchísimas gracias por el trabajo que habéis hecho y los resultados a la vista están.
Muchísimas gracias y Felicidades!!!!

ROSA ha dit...

gracies a vatros va ser un dia
F A N T A S T I C, dificil de olvidar.Gracias

Montse Redó ha dit...

Jo també crec que els que hem d'estar agraïts som natros,ja que gràcies a la vostra tasca, heu aconseguit que ens retrobessem molta gent que potser no ens hauriem parlat mai més.
Ha estat meravellós comprovar que,malgrat els anys que han passat,l'esperit de les velles amistats ha perdurat.

GRÀCIES I ENHORABONA!!!!!

Anònim ha dit...

Em sumo a les gràcies anteriorment donades,ja que sense el vostre esforç i treball,aquest dia tan maravellos no s'hagues realitzat.Gràcies,gràcies i més gràcies.

Jordi Ventura ha dit...

Gràcies a tota la organització pel gran treball que heu fet al organitzar tots els actes, pel temps i pels esforços que li heu dedicat, i per donar-nos la oportunitat de passar un dia tan bónic i emotiu.

Maribel ha dit...

legioGracias a vosotros,mil gracias,fue muy bonito y lo mejor el buen recuerdo que tendremos siempre de este fantástico día.

monica ha dit...

GRACIES a tot l'equip i als que vau impulsar la festa, perque sense la vostra il.lusió i el vostre esperit esta festa no hagues estat possible. GRACIES per donar altra oportunitat a les velles amistats.

carme liberal ha dit...

Jo també vull unir-te i reitero tot el que heu dit. Tenir la possibilitat de tornar-me a trobar en gent que des de que vaig acabar vuitè no havia vist, és un plaer, fa moure molts sentiments que estaven amagats. Com diu ximo
I NOL VI DA BLE