divendres, 13 de juny del 2008

Aclariment sobre l'enquesta

M'ha arribat algun comentari sobre la proposta, que figura a l'actual enquesta del bloc, de cedir les vostres fotos per a una exposició i un llibre. Potser no caldria aclarir-ho, perquè em pensava que ja s'entenia, però ja que hi ha algun dubte...

Quan estem parlant de fotos per a una exposició o un llibre, ens referim a les imatges de caràcter històric. És a dir, fotos que, tot i ser personals, són més o menys formals. No ens referim a les fotos més o menys alegres de la trobada, de la festa posterior, o de moments també "alegres" d'altres èpoques. Si algú no vol sortir amb banyador o el cubata a la mà, per entendre'ns, és evident que no sortirà. Tampoc eren aquestes imatges les que teníem al cap quan vam introduir l'enquesta. No sé quina en porta de cap l'escola o la plataforma d'exalumnes, però no crec que la cosa evolucioni per la via "frívola".

Jo no veig que ningú posi un problema especial perquè es reprodueixin fotos de grup d'aquelles que ens feien al pati. Si la foto, tot i ser d'època, és individual, potser sí que necessita un permís, que no és imprescindible que sigui gaire formal. Entre companys no haurien de ser necessaris papers. Està clar que, com que cadascú és amo de les seves fotos, penjar-les al bloc no significa que es doni un permís universal per reproduir-les, però ja indica que gaire problema no hi posa.

Tot això, evidentment, ja s'aclarirà en el seu moment. L'enquesta només vol sondejar si hi ha un clima general favorable. Amb aquestes puntualitzacions, em sembla que la cosa queda clara.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

las mias podeis ponerlas todas yo no tango ningun problema , por lo menos asi pasare a la historia ja ja ja ja

Unai ha dit...

Jo crec q si ens hem emocionat veient les fotos penjades dia a dia en aquest bloq,com ha de ser veure'm en un llibre LA PERA.
ADELANTEEEEEEEEEEEE