dimecres, 4 de juny del 2008

100.000 visites: no hi ha paraules

No sé si som del tot conscients del que estem aconseguint amb aquest bloc. Ha quedat clar que ha despertat emocions molt inteses. Ha confirmat que no existeix millor publicitat que la del boca a orella. I que la moguda de la Trobada d'Exalumnes, de la qual forma part aquest bloc, ha superat totes les expectatives imaginables.

Però considerant-ho estrictament des del punt de vista d'Internet, aquest bloc també està fent una mica d'història. Fa uns minuts que hem superat les 100.000 visites. Si voleu la doble dada d'audiència que vaig explicar fa uns dies, són 100.000 pàgines vistes i gairebé 22.000 visites úniques. L'explicació tècnica de què signifiquen aquests dos conceptes podeu llegir-la aquí.

Tecnicismes a banda, hem de destacar que aquestes 100.000 visites són tota una fita. I per molts motius. En primer lloc, perquè és un bloc que té vida en un territori amb poc pes demogràfic i que no tracta temes generals. Però també perquè aquest autèntic récord s'ha aconseguit en menys de dos mesos.

Quan el 5 d'abril vam posar en marxa aquest invent no ens podíem imaginar que arribaríem fins aquí. Podíem calcular que les visites, fossin les que fossin, s'anirien incrementant gradualment a mesura que s'escampés la veu... Podíem preveure que la participació s'intensificaria a mesura que s'acostés la Trobada... Però ningú es pensava que tots aquests fenòmens es desenvoluparien en les proporcions que han arribat a tenir.

No us podeu fer la idea de l'alegria que significa per a mi haver ajudat a tirar endavant aquesta criatura. Jo em dedico professionalment a activitats com aquesta i mai m'havia trobat amb un invent que em donés tantes satisfaccions. Serà allò de les bones obres o les arrels que, vulguis o no, acaben estirant. Confio que aquesta alegria serà compartida per tots els que participen en aquest raconet d'Internet.

3 comentaris:

Mª Jose López ha dit...

Si señor tienes toda la razon!!! Yo jamas hubiera imaginado que estaria tan pendiente de algo y que a todas horas tengo en mente!! Mis nietas me hechan en falta!!!!! Estoy muy emocionada, ademas Toni te estoy muy agradecida!

Rafel ha dit...

Per a mi aixó d'escriure tafanejar per internet i tot el que estic fent aquest dies es nou, i tot gracies a la criatura, a la teva criatura Toni,perque sense tu no se si algú ho podia fer possible
i si ho valorarem prou. GRACIES!!!

MªCarmen ha dit...

Com tu dius, aquest blog ha despertat emocions molt inteses, només em cal agrair-vos la idea i el muntatge.
GRACIESSSSS!