dissabte, 17 de maig del 2008

El manifest blocaire contra el transvasament

El món dels blocs de les Terres de l'Ebre també s'està mobilitzant contra el transvasament a Barcelona. De fet, alguns dels blocaires més actius del territori han impulsat un manifest blocaire al respecte, que es pot llegir aquí.

Aquest bloc no ha estat creat exactament per servir d'altaveu a reivindicacions diferents dels objectius per als quals es va crear, que era servir de punt de contacte a les diferents generacions d'exalumnes del col·legi de la Mercè de Tortosa i de suport a la Trobada del dia 7 de juny. Però em sembla que la gran majoria dels que estem embarcats en aquest bloc compartim les mateixes idees sobre els transvasaments. Escolteu, som d'on som, no?

Per això plantejo aquí la possibilitat que ens adherim al manifest blocaire contra el transvasament. Calculo que ningú ho veurà malament. Al capdavall, al díptic de la Trobada hi apareix el nus, el símbol contra els transvasaments, i no em consta que ningú s'ha queixat. No obstant, hem de ser molt respectuosos amb les opinions de tothom i admetre que poden ser molt diverses.

Potser no cal obrir una nova enquesta i n'hi ha prou que deixeu comentaris aquí mateix, expressant el que penseu. Si veiem que una majoria hi està d'acord, ens hi podríem adherir. Si no, doncs no passa res i continuem amb les nostres coses. Què en penseu?

3 comentaris:

Angel Ismael ha dit...

Toni, pots signar el manifest. La Mercè és va pronunciar contra el transvasament, l'any 2001. Podeu veure la notícia publicada a "El Punt", al web del col·legi, apartat escola.
Felicitacions pel treball que estàs fent al bloc. Gràcies.

Susanna Ferreres ha dit...

Les organitzadores de la trobada estem totalment d'acord en adherir-nos al manifest dels blocaires i de la manifestació que tindrà lloc demà, 18 de maig, a Amposta.
"Los transvasaments no són la solució"
Terres de l'Ebre, la Catalunya enganyada

anna maria ha dit...

Hola companys,he assistit a la manifestació,ha estat ESPECTACULAR.Milers de persones unides per a una sola idea, defensar el nostre territori i que en un futur será dels nostres fills. Això no vol dir que si una veïna de casa meua em demana aigua,pa,arròs ..... jo li donaré perquè és una necessitat per a viure i una obligació meua de ajudar a l´altre, però tots sabem que aquest no és el motiu pel qual els senyors polítics volen l'aigua. Em sento orgullosa de viure a AMPOSTA i de ser de les TERRES DE L´EBRE .


Anna Sorolla